Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgom egy 26 éves családapa szeretője, hogyan beszéljek vele arról, hogy ez nem igazán jó így?
20 éves. Előtte az egész élet. Most lépett ki nem rég az első kapcsolatából 3 évig volt a sráccal. Én úgy vettem észre ez nagyon megviselte. Egy discoban találkozott ezzel a férfival, s megállpodtak, hogy ameddig mindkettőjüknek jó, addig szex kapcsolatként fenntartják ezt. De többel egyikük sem.
Azonban én komolyan aggódom, mert úgy látom kezd szerelmes lenni. Létezik, hogy megismerkedett valakivel és az? Vagy a szeretőjéhez kezd ragaszkodni.
Nem tudom, hogyan magyarázzam meg neki, hogy ez így nem jó. S nem amiatt, hogy szex vagy ilyenek. De szerintem neki most komolyabban kellene az életére figyelnie, keresnie egy állandó partnert, egy nem családapa személyében. Hogy kezdjünk neki ennek a beszélgetésnek?
Szeretlek, aggodom erted....
egy jo inditasnak tunik
Érti és elfogadja az álláspontom de folytatja.
Azt mondja neki ez most megfelel.
Mert ha megunja lekoptathatja magáról, de szerintem egyre jobban belefognak menni a dologba, mert már felvetődött egy közös lakás bérlése, ahol lakhatna a húgom a pasi meg mehetne..! Egyedül fog maradni ettől féltem....
Elhajt minden udvarlót, már sokszor összevesztek, de kibékülnek.
Nem ilyen volt és nem szeretem így látni....
Az ő döntése, az ő tapasztalata, az ő élete.
Hagyd, hadd csinálja a húgod, amit szeretne. Minél erőszakosabban akarod érvényre juttatni a véleményedet, annál kevésbé fog rá hajlani. Ne avatkozz bele jobban ebbe a helyzetbe.
Amnit tenni tudsz: felkészülsz rá, hogy támogatod lelkiekben, akármi is történik. Ezt el is mondhatod neki, hogy mindig számíthat rád. Ha végül szükség is lesz erre, legközelebb jobban fog rád hallgatni. Ha nem, akkor jó a vége, nem igaz?
Amúgy a pasi nagyobb szarban van, mint a húgod. Több a veszítenivalója. A húgodnak ez csak úgymond "tapasztalat".
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Én már beszéltem a pasival is, mondtam, hogy nem csípem ezt a helyzetet.
Azt mondta, hogy szereti a húgom. A feleségével gyakorlatlag már nincs kapcsolata, de a gyerekeit nem szeretné elhagyni, és hogy a felesége tud róla, hoy van valakije különben nem is aludna a húgomnál.
De nekem gyanús... sajnos az "idővel elhagyom" szöveg túl gyakran tűnik fel ilyen helyzetekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!