Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h mindenki boldog körülöttem?
Figyelt kérdés
csak én nem vagyok boldog..? sztem isten nemkem soha nem akarja megadni a boldogságot.,soha nem leszek már boldog. látom előre a jövöm. az igaz szerelmem meghalt,a többiről megcsak álmodozok,pl.h ismerkedek meg az igaz szerelmemmel.stb,,
és igen irigy vagyok minden boldog emberre.
nekem mr az élet soha nem fogja megadni,ettől félek. és nincs is erőm. olyan vagyok mint egy szürke kisegér. hiába mondják itt a levélírók h vagány vagyok,meg ilyenek,de ezt a valáságban nem nagyon veszik észre.pedig minden vágyam lenne egy férfi aki igaán akar,vágyodik utánam..
2014. dec. 6. 23:55
11/11 anonim válasza:
Érdekes a kérdés mert énis hasonlóan gondolom a dolgokat fiu létemre. Én már úton vagyok jó ideje a változás felé, totál gyerekes kockából kezdtem szép lassan épülni, de azóta se igazán vagyok boldog, még hosszu út vár rám és rád is de az tényhogy ne a kapcsolattól meg másoktól várd az örömöd, a munka neveli az embert, próbálj elszakadni a számitógéptöl, mobiltól, gondolatoktól, ezek miatt nemtudsz a jelenbe élni, boldog lenni a sok szeméttől, a boldogság forrása: ÉP test ÉP lélek, testet sportolással, egészséggel, odafigyeléssel, megfelelő anyagi háttér megteremtésével lehet fejleszteni. A lelkednek nyugalomra, kipihentségre van szüksége, legyen egy célod az életbe. Az a baj mai világba már nem kapnak nevelést a fiatalok, nem törődnek velük se otthon, se az iskolába, már lassan semmiért se kell küzdeni, minden kész információ áradatot ad, facebook függőség, ezektöl gyengül a gondolkodás, koncentráció, sajnos tudom h ezekröl nehéz leszokni de nagyon fontos lenne, ezta vágyódó dolgot én megkaptam egy lánytól de hiába ha te nem érzel eleget, próbáld meg feltalálni magad egyedül, amiket már irtam is, a nagy ő se jön magától, tenned kell érte, szórakozóhelyen keresni esetleg, vagy könyvtár, suli, ha akarsz vmit tegyél érte, lány is odamehet fiuhoz, de mint mondtam elöbb keress vmi örömöt az életbe egyedül, a sport könnyü és gyors örömforrás,ha megtalálod a nekedmegfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!