Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok kérdezni egy fiutól? Milyen témákat hozhatok fel neki?
Figyelt kérdés
tetszik egy fiú,és szeritnem én is tetszek neki(Pedig van barátnője), de milyen kérdéseket hozhatok fel neki?Mikeket kérdezhetek tőle?Segitseteeek!!2010. jan. 31. 19:22
1/5 anonim válasza:
kérdezd meg hányas szintű wow karaktere van
2/5 anonim válasza:
Ha haverok vagytok, kérdezz amit, tudni akarsz róla.
Sport, tanulás, fotózás, nemtom ki mit csinál.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszokat(:
2010. jan. 31. 22:44
4/5 anonim válasza:
em akarlak bántani, de ha nem tudsz miröl beszélni vele, és minket kérdezel hogy mit kérdezzél, ott baj van, akármennyire tetszik neked.
nekem is volt ilyen pasi, nagyon tetszett, de egyszerüen annyira más világ volt hogy nem tudtunk beszégetni. végül azt mondtam hogy ez igy nem frankó, és hagytam a fenébe
20L
5/5 A kérdező kommentje:
igen,de könnyű ezt mondani:S de szeretem nagyon.:(
2010. febr. 6. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!