Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjak neki valamit, és ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki valamit, és ha igen mit? Vagy ezt ebben az állapotban nem kéne? (Folyt. Lent. )

Figyelt kérdés
Egy olyan szituban vagyok, hogy együtt is vagyunk, meg nem is. Amint találkozunk, csók meg minden, de nem mondtuk ki, hogy járunk, most ez így pont jó, de lényegében együtt vagyunk. Ez kicsit bonyolult, de nem tudtam máshogy megfogalmazni, bocsi. Olyan 1 hete tarthat ez kb, de lassan közeleg Valentin nap, adjak neki valamit, és ha igen mit? Köszi a normális válaszokat.
2010. jan. 31. 17:43
 1/4 anonim ***** válasza:

hát ha nincs csajnak/pasinak más kapcsolata akkor szerintem ne adj neki, van pár b.nöm akikkel u.ez van h járnak is meg nem is.. de ti jártok csaknem mondjátok ki :D

szóval ha nincs mása akkor adj neki vmi apróságot :)

15/L

2010. jan. 31. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

ha erzel valamit es szereted, akkor IGEN,

ha meg leszarod es nem erdekel, akkor NEM

mindenesetre ne vegyel tul nagy hulyeseget... megteszi egy apro figyelmesseg.... itt gondolok egy szal roszara vagy egy doboz csokira vagy vmi aprosagra :)

2010. jan. 31. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Szeretni szeretem, és egyikünknek sincs senki.

Csak ez az együtt is vagyunk meg nem is helyzet kicsit bezavar :D

2010. jan. 31. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Jah és ő 17/L én meg 17/F
2010. jan. 31. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!