Ki lesz a gazda? Minek vagy Kinek érez engem ebben az állapotban?
Figyelt kérdés
Van ágy kutyám 3 hónapos és van az egyik barátnőm aki nagyon szereti a kutyámat. Mindig játszik vele meg tanítgatja . A kutyám engem amikor hazajöttem nem a megszokott csóválás hanem morgás várt de azért nyat is. Bezzeg amikor átjött a barátnőm rohan nyalta ugrált csóválta a farkát meg kicsit nyüszitett is örömében hogy megjött. Félek engem nem tart falkavezérnek hanem őt. Nekem pedig nincs időm mindig játszani vele de őt apu megbízta hogy vigyázzon rá. Ezér 100% ből 43 százalékot vagyok vle ő meg 99%-ot. Meg lehet ezt váltosztatni még? És ha igen akkor hogyan?2010. aug. 9. 19:11
1/5 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért
2010. aug. 9. 19:12
3/5 anonim válasza:
most még lehet de már később nem
biztos hogy nem tudsz leve többet lenni?ha te vagy a gazdi veled kell többet lennie ,ő azt gondolja ő gondoskodik rólam biztos ő a gazdi
4/5 anonim válasza:
Először is, ha te 43%-ot vagy vele, neki csak 57% marad.
Másodszor, az lesz a falkavezér aki törődik a kutyáddal, és ne haragudj, de szerintem ez a gazdi dolga lenne nem a gazdi barátnőjéé. Ha elfoglalt vagy, nincsen szükséged kutyára, ez a legegyszerűbb.
Változtatni meg úgy tudsz majd, hogyha te foglalkozol vele, és nem a barátnőd, addig kár aggódni a dolgon.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudok rajta változtatni és köszi a válaszokat... Amugy a barátnőmnek meg azt mondtam hogy ne jöjjön át többet.. ez jó lesz így??
2010. aug. 10. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!