Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Egy ideje ismerkedek egy lánnyal, de az 5. randin bevallotta, hogy férje és két gyerek is van. Mit tennétek most?
Szóval mikor ismerkedtünk azt mondta, hogy albérletben lakik és van egy lakótársa. Nagyon szép, kedves, 25 éves lány (Én 26 vagyok)
Tegnap azonban bevallotta, hogy nem lakótárs, hanem 4 éve férje van és van egy 3 és egy 1 éves gyerek. Hát most megszeppentem. Mondta, hogy rossz már a házasság, a pasi iszik, többször bántotta is már... Csak aza bibi, hogy nekem 26 évesen nem fér bele a gyerek... Vagy más volt már ebben a helyzetben?
Jól írják, nem kell megenni a maszlagot, h őt h bántja a férje meg a többi, ezer ilyet láttam már.
Inkább vigyázz, mert rádtelepszik.
Durván megszívatott a csaj. Hazudott neked végig egy fontos dologban, mert félt, ha bevallja a férjet-gyereket, akkor lekoptatod, ezért inkább hagyta, h előbb megkedveld, mert akkor már nem pattintod le egyből és lám, be is jött, mert gondolkodsz rajta, h mi legyen.
Szerintem szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert aki ilyenben hazudik, az durvább dolgokban is fog.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!