Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te bármikor odaadnád a gépedet, telefonod a párodnak?
Figyelt kérdés
Akár egy napra is vele lehetne, nincs semmi titkod? Ha igen, mi az?2014. dec. 4. 22:01
11/22 fahéjas Alien válasza:
Ha lenne párom... igen. Vannak titkaim, de nem ilyen jellegű. - meg azoknak nincs is nyoma virtuális dimenzióban :D
12/22 anonim válasza:
Nekem nincs mit titkolnom előle, de akkor is kellemetlenül érezném magam, hogy abban turkál amit felépítettem.
Olyan érzés lehet ez mint amikor valaki elkezd öncélú változtatásokat eszközölni a homokváron amit te csináltál miközben anyud húz téged elfelé.
13/22 anonim válasza:
Nem adnám, elég sok minden van rajta, amit gáz lenne, ha megtalálna.
14/22 anonim válasza:
Nem.
Nincs semmi konkrét titkom, nem verem át, nem csalom meg, egyszerűen nagyon igénylem a privát szférát.
15/22 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval nem értem ilyenért miért kéne hazugnak titulálni különben is attól hogy a párom miért kéne mindent átkutatnia?
16/22 anonim válasza:
Nem:-))Egyszer megkerdezte h hasznalhatja e az Ipad-emet es mi a jelszo?En pedig mondtam, h nem nem hasznalhatja es tovabb neztuk a tevet:-))))))
18/22 anonim válasza:
Persze, őszintén szeretjük egymást és nincs titkolni valónk. Legelejétől alap volt, hogy piszkáljuk a másik cuccait. Persze nem bizonyítékokat keresve csak nézegetni képeket, vagy játszunk rajta. :)
20/22 anonim válasza:
két gépet használunk közösen állandó jelleggel, mindkettő kiindulásként az enyém volt... nézhet amit akar :) Semmi titkolni valóm nincs, se külső vinyón sem máshol. Amúgy én is igénylem a privát szférát, de ez inkább amolyan lelki dolog... nem titkok miatt. De ő is, így ez kölcsönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!