Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért híznak el egy hosszútávú kapcsolat alatt?
Fogamzásgátlo.
Boldog élet miatt.
Általánosítás lvl 99.
Együtt élünk, és nem híztam egy dekát se, sőt.
De van, aki elkényelmesedik, mert megvan a pasi, minek fárassza már magát.
Én a boldogtalanságtól híztam el, mert nem igazán kellettem neki szexuálisan egy idő után (viszont nem akart elhagyni mert szeretett)szóval csokival pótoltam a boldogsághormont. Aztán borral. Aztán jöttek a vad fogyókúrák amiktől ugye még többet híztam...
most csinos,boldog, egyedülálló nő vagyok. Remélem találok olyan kapcsolatot, ahol működik a szex is. Jó érzés tudni hogy valaki tényleg akar, és nőnek tart, mert ha nem, akkor minek törje magát az ember?
én egy dekát nem híztam, exem viszont 30 kilót másfél év alatt. és be se látta, pedig ez nem kevés. még én voltam az elmebeteg, mert mit ba.szogatom azzal hogy hízott, ő nem látja magán. még egyszer: 30 kiló túlsúlyról beszélünk. elhagytam miatta.
28/N
Nem mindenki hízik. Aki igen, az lehet, érzékenyebb a fogamzásgátlóra, vagy szimplán telik az idő és idővel csökken a szervezet kalóriafelhasználása, ha ugyanannyit eszünk is hízunk. Esetleg ő főz és ha a pasija a nehezebb kajákat szereti, ő is nehezebben tud ellenállni és diétázni. Olyan is van, mikor sajnálja kidobni a kaját és inkább elcsipegeti a maradékot.
Ezek mind közrejátszhatnak a hízásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!