Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy komolyabban felfigyeljen rám?
Figyelt kérdés
Hogyan hódíthatnék meg egy tipikusan önző,nagyképű fiút? Kezdés megvolt..felfigyelni felfigyelt rám,de nem hiszem,hogy komolyabban érdekelném.Mit tehet egy lány,hogy átvegye az irányítást? Hogy érhetném el,hogy ő akarjon engem? L/172010. jan. 31. 15:45
1/17 anonim válasza:
honnan tudod,hanem is ismered,hogy tipikusan önző,nagyképű fiú?
2/17 A kérdező kommentje:
Ismerem őt..
2010. jan. 31. 15:48
3/17 anonim válasza:
amúgy ő hány éves?és ha ismered miért nem tudod mit akar?
4/17 A kérdező kommentje:
20 éves és azért nem tudom mert nem mutatja ki..vagy az is lehet,hogy kimutatja,de akkor meg azt,hogy nem akar komolyabban.Ezért tettem fel a kérdést,hogy hogyan hódíthatnám meg?
2010. jan. 31. 15:53
5/17 anonim válasza:
nálam is az a helyzet,hogy tetszik egy 17 éves lány és én 20 vagyok,csak nem tudom ő mit akar,milyen véletlen egybeesés:)
6/17 A kérdező kommentje:
A végén még kiderül,hogy te vagy az...:)
2010. jan. 31. 16:01
7/17 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Szard le magasrol, max mikor egy helyen vagytok akkor egy gyenget mosolyoghatsz ra/ szemezhetsz vele, de ne rohanj utana, ezek azt hiszik, h mindent csak ugy megkaphatnak... es meg is kapjak, ha te talcan kinalod neki magad.. vegyel vissza a tempobol, s ha akar jo ha nem, akkor se busulj, mert ugy is csak egy onzo, nagykepu segglyuk.. :P
8/17 anonim válasza:
amúgy honnan ismerjük egymást?:)
9/17 A kérdező kommentje:
Nem érzem úgy,hogy futnék utána..és könnyen sem adom magam.A feladás meg nem az én jellemzőm,szeretek küzdeni és szerintem érte megéri.
Utolsónak : Hogy hívnak?:)
2010. jan. 31. 16:08
10/17 anonim válasza:
Az önző, nagyképű 20 éves rám is illik, csak én nem ismerek egy 17 éves lányt sem. Vagy nem emlékszem rá. Vagy részeg voltam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!