Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő? Lányügy, természe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő? Lányügy, természetesen.

Figyelt kérdés
Túl sok sértést, bántást, elutasítást, megalázást kaptam egy lánytól, akit szeretek, és talán Ő is szeret még valamennyire, de... Egyszerűen már be sem indulok tőle. Igazából hagynám az egész lányt a fenébe, csak hát szeretem, és annyi energiát beleöltem abba, hogy újjáélesszem a kapcsolatunkat, hogy szó szerint belefáradtam. Mindenki őrültnek tart, és nem érti, miért csinálom még, de tényleg szeretem. És a legrosszabb az egészben, hogy ha én itt, ezt, ha most feladom, akkor Ő a kisujját sem fogja mozdítani azért, hogy máshogy legyen - megjegyzem, semmi pozitívat nem tesz a dolgokhoz hozzá, csak negatívat, és egyre jobban nehezíti a dolgom... Már beszélni sem nagyon lehet Vele, vagy ha igen, akkor bunkó, rosszabb esetben hisztis. Nem akarom feladni, már csak azért is, mert nem tudnék utána tükörbe nézni. Olyasmi a helyzetem, mint mikor a rab kiskanállal próbálja a cellája falát kikezdeni. Megjegyzem, azóta f*szija is lett, szóval még nehezebb, elég hosszúra nyúlik vissza a mi történetünk.
2010. jan. 31. 11:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szoktunk veszekedni, csak az a gond, hogy én húzom a rövidebbet, mert elhúz.
2010. jan. 31. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:

LÁNY vagyok és voltam ilyen helyzetben dobot és egy hét se kellet már volt más neki pedig nem 2 hetet voltunk együtt !! szard le lesz más aki jobb aki nem hisztizik..xDmost igy gondolod hogy minden féle képen viszsaakarod kapni és is próbáltam rábasztam .. szal hagyad !szerintem :)

17/L

2010. jan. 31. 14:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem sikerült...ha szeretne akkor rohanna vissza hozzád,mert a lányok ilyenek.Én is szerettem vkit jártunk,de szakítás után meg is feszülhettem volna akkor sem kaptam vissza,én is azt hittem h még 1 ilyet mint ő nem találok...és találtam különbet is!Sok szerencsét!
2010. jan. 31. 18:28
 14/17 A kérdező kommentje:
És utána azért valamikor megkeresett?
2010. jan. 31. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát,egyszer összekeveredtünk egy csók volt és más semmi...hozzáteszem h a másikkal aztán mégsem lett semmi se!
2010. jan. 31. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Annyit mondanék még,hogy az a kis flört a másikkal arra volt jó,hogy az exemről elterelje a gondolataimat.
2010. jan. 31. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Hagyjad a fenébe, ezzel, ha már csávója is van, csak megalázod magad. A szerelem elmúlik, a méltóságodnak nem kéne...
2010. márc. 17. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!