Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő? Lányügy, természetesen.
Most ha srác az életében, akk mit akarsz ezen még újra éleszteni? ha te is belefáradtál. Magát a kérdést nem értem. Van a csaj, te már nem indulsz be tőle ergo, már nem kell. A csajnak van barátja, ergo a barátja kell neki.
Akk most zavar? v mi?:S bocsd e télleg nem értem..:S
Szerintem meg pont, hogy hagynod kéne. Ha ilyen, akkor nem valószínű, hogy ő újra akarja kezdeni. Na meg másik pasi ..
Lehet, hogy sokat beleöltél ebbe, de látod, hogy nem hatja meg..
Első - mert úgy érzem, hogy a barátját nem igazán szereti, hanem azért szerezte be, hogy elfelejtsen engem.
Második - nem az van, hogy mi most együtt járunk, aztán hagyom, hagy kefélje a lányt a másik... Én "vissza akarom szerezni"...
Harmadik - a baj, hogy néha meg visszahúz egyes dolgokkal..
Negyedik - de nem akarom hagyni, mert szeretem, és sokat jelent nekem..
Ötödik - csakhogy én ilyen lánnyal nem találkoztam még pedig elég sokkal volt dolgom, persze, jó hányadukkal nem jöttem össze, de akkor is. ilyen lányt nem nagyon találok még egyet.
Ha hisztis, emeld fel a hangod!
Ha te szereted, ő viszont nem szeret, sajnos nem lehet mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!