Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő? Lányügy, természe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő? Lányügy, természetesen.

Figyelt kérdés
Túl sok sértést, bántást, elutasítást, megalázást kaptam egy lánytól, akit szeretek, és talán Ő is szeret még valamennyire, de... Egyszerűen már be sem indulok tőle. Igazából hagynám az egész lányt a fenébe, csak hát szeretem, és annyi energiát beleöltem abba, hogy újjáélesszem a kapcsolatunkat, hogy szó szerint belefáradtam. Mindenki őrültnek tart, és nem érti, miért csinálom még, de tényleg szeretem. És a legrosszabb az egészben, hogy ha én itt, ezt, ha most feladom, akkor Ő a kisujját sem fogja mozdítani azért, hogy máshogy legyen - megjegyzem, semmi pozitívat nem tesz a dolgokhoz hozzá, csak negatívat, és egyre jobban nehezíti a dolgom... Már beszélni sem nagyon lehet Vele, vagy ha igen, akkor bunkó, rosszabb esetben hisztis. Nem akarom feladni, már csak azért is, mert nem tudnék utána tükörbe nézni. Olyasmi a helyzetem, mint mikor a rab kiskanállal próbálja a cellája falát kikezdeni. Megjegyzem, azóta f*szija is lett, szóval még nehezebb, elég hosszúra nyúlik vissza a mi történetünk.
2010. jan. 31. 11:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Most ha srác az életében, akk mit akarsz ezen még újra éleszteni? ha te is belefáradtál. Magát a kérdést nem értem. Van a csaj, te már nem indulsz be tőle ergo, már nem kell. A csajnak van barátja, ergo a barátja kell neki.

Akk most zavar? v mi?:S bocsd e télleg nem értem..:S

2010. jan. 31. 11:59
 2/17 anonim ***** válasza:
te is igazi hülyegyerek vagy ha ezt megcsinálja veled!figyelj ezek után dugom én is légyszi adj már lóvét h utána tudjam meghivni 1 kolára.ölj még bele pár ezret meg egyél ideget,és a végén majd rájössz milyen jól jártál.
2010. jan. 31. 12:00
 3/17 anonim ***** válasza:
Tovább kell lépni. A párkapcsolat kétirányú dolog, ha csak a te részedről áll fenn valami kötelék, veszve van a dolog.
2010. jan. 31. 12:00
 4/17 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont, hogy hagynod kéne. Ha ilyen, akkor nem valószínű, hogy ő újra akarja kezdeni. Na meg másik pasi ..

Lehet, hogy sokat beleöltél ebbe, de látod, hogy nem hatja meg..

2010. jan. 31. 12:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Valahogy tedd rajta túl magad és nézz magadnak egy másik nőt! Én is voltam igaz nem ennyire rossz helyzetben, de mikor azzal játszadozott egy nő, hogy szakít hogy papucsot csináljon az emberből, meguntam és elengedtem. Utána megtaláltam az igazit, lassan két éve együtt, már együtt is lakunk szinte sosem veszekszünk, nagy ritkán egy 1 perces veszekedés 5 perc utáni béküléssel megoldódik. Ne légy áldozat, ne erőltesd ami nem megy.
2010. jan. 31. 12:12
 6/17 A kérdező kommentje:

Első - mert úgy érzem, hogy a barátját nem igazán szereti, hanem azért szerezte be, hogy elfelejtsen engem.

Második - nem az van, hogy mi most együtt járunk, aztán hagyom, hagy kefélje a lányt a másik... Én "vissza akarom szerezni"...

Harmadik - a baj, hogy néha meg visszahúz egyes dolgokkal..

Negyedik - de nem akarom hagyni, mert szeretem, és sokat jelent nekem..

Ötödik - csakhogy én ilyen lánnyal nem találkoztam még pedig elég sokkal volt dolgom, persze, jó hányadukkal nem jöttem össze, de akkor is. ilyen lányt nem nagyon találok még egyet.

2010. jan. 31. 12:19
 7/17 anonim ***** válasza:
hanyszor mondjam meg????bosszut kell allni az ilyen pics@kon...
2010. jan. 31. 12:40
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát igazából tudnék, de úgy, hogy egész életében bánná...
2010. jan. 31. 12:51
 9/17 anonim ***** válasza:
akkor hajra.....
2010. jan. 31. 12:52
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha hisztis, emeld fel a hangod!

Ha te szereted, ő viszont nem szeret, sajnos nem lehet mit csinálni.

2010. jan. 31. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!