Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme küzdenem érte?
Egy jóbarátomba vagyok szerelmes két éve. Haveroknak indultunk, három hónapig együtt voltunk, akkor megcsalt, majd fél évre eltűnt az életemből. Fél év után félve, de bocsánatot kért és elmondta, hogy félt velem beszélni, mert azt hitte haragszom emellett úgy gondolta, jobb így mindkettőnknek, mert nem szenvedünk. Utána több alkalommal megcsókolt, többször mondta, hogy szeret, sokat beszélgettünk és időközben igazi jó barátok lettünk, de megmaradt a se veled se nélküled érzés.
Tavaly decemberben egy alkalommal, miután eljöttem tőle egy jó beszélgetés után, írt nekem, hogy neki ez az egész nem mindegy és olyanok vagyunk, mint egy idilli pár. Ezután eltűnt két hétre. Nem értem.
Két hete lefeküdtem vele. Úgy érzem azok után, amin keresztül mentünk, nem lehetett csak egy sima dugás. Utána eltűnt egy hétre. Tegnap előkerült a már megszokott kérdéssel: most örihari van?
Soha nem éreztem még ilyet senki iránt és őszintén érzem, hogy nem is fogok a jövőben sem. Fogalmam sincs, van-e értelme még küzdenem. Hiába beszéltünk nem egy alkalommal kettőnkről, egyszerűen nem jutunk előrébb.
Mit gondoltok?
(Én 22/L ő 24/F.)
(Kérlek rendesen válaszoljatok.)
Köszönöm a választ. Így igaz, a tehetetlenség szinte megfojt.
Az a baj, hogy nem merek lépni, mert ha visszautasít, a barátságunknak is vége. Lehet, hogy gyerekes dolog ez, de megőrülnék, ha nem tudnám biztosan, hogy jól van-e.
Ha nem lenne, úgy érezném, hogy a másik felem meghalt. Tudom, hogy nem kéne ilyen szorosan függeni egy másik embertől, de ez a függés kölcsönös, mert minden alkalommal, amikor összeveszünk vagy távolabb kerülünk, ő az, aki lép felém.
Nem tudom, hogy kéne belekezdeni egy ilyen beszélgetésbe...
Egyetértek.Ha nem lépsz határozottan, nem fog megoldódni a helyzet. És a SZERETLEK ilyen esetben a legjobb varázslat.
Sok sikert, én szorítok!
L20
még ha igazad is van, azt nem tudom, honnan szedted, hogy két hetente találkozunk. ilyenről nem volt szó. ha nem is minden nap találkozunk, de minden nap beszélünk.
tudom, hogy benne van a pakliban, hogy igazad van, de én nem így érzem.
mégegyszer kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!