Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek akar tőlem valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar tőlem valamit? Vagy csak félénk?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam nagyon szokott engem nézni! Pénteken testnevelés órán is mikor álltam a tanár közelében,odanéztem,és láttam hogy Engem néz,de mikor odanéztem,akkor gyorsan elkapta a fejét. Nem zavarja ha az arcába dobom a havat,az sem ha lökök rajta(persze nem durván!!!) Múltkor is talált egy sapkát az egyik teremben,és rátette a fejemre.Nem húzta rá! Aztán mikor kiakartam menni a teremből,volt már olyan is,ezis sapis eset(ugyanaz),akkor pont előttem állt,csillogott a szeme,és mosolyogva mondta hogy mennyek,persze nála volt a sapka,lehet hogy rá akarta tenni a fejemre. Ha bemegy a terembe,akkor előre megy,és jobban kitárja nekem az ajtót,de mikor már mások is jönnek,elmegy onnan. Ha a tanár körbead valamit órán,akkor úgy veszi el tőlem azt a tárgyat,hogy összeérnek az ujjaink!:) Szokott köpőcsövezni úgy,hogy fóliát tesz a csőbe,és órán képes volt felállni félig,hogy letudjon engem vele köpni!!!
2010. jan. 31. 08:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Aztán van mikor nagyon közel és sokáig áll mellettem,és néha azt mondja,mikor meglát,hogy: "jajj,nekem!" ezt most mire érti? Persze vannak még ilyen jelek,csak hosszú lenne! Múltkor is rajzon mondja,hogy: "á,hátt itt vagy,Niki?" meg egy csúnya rajzot akartak nekem adni a fiúk,és mondta nekik,hogy ne nekem adják,mert az csúnya rajz,nem lehet tudni h mit ábrázolt! direkt vicces hangot ad ki,mert tudja hogy nevetek rajta,és van mikor ő is velem együtt nevet rajta!:) Magyaron is megakarta egyik másik o.társammal köpőcsövezni az egyik fiút,és mondta a fiú,aki bejön nekem,hogy: "A Nikit!!"
2010. jan. 31. 09:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagyon romantikus, hogy le akar köpni :DDD Pff. Szerintem nőj fel. Hány éves vagy?
2010. jan. 31. 09:21
 3/9 A kérdező kommentje:

nem úgy akar leköpni!

14 énis meg őis. de hát ha téll. bejövök neki,mit tegyen? lökjön fel? xd

és itt az a kérdés,h bejövök e neki?

2010. jan. 31. 09:32
 4/9 anonim ***** válasza:

lökjön fel pff :D még valami? :D

szerintem ha bejössz neki, lehetne kedves, nem? :)

egyébként meg lehet, hogy bejössz neki, de 14 évesen mindenki mindenkinek bejön. ez nem az a kor, amikor az életre szóló szerelmek születnek.

2010. jan. 31. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam még sokat kell tanulnod hogy rájöjj arra mik azok a jelek amikből tudni fogod hogy tetszel valakinek. De megsúgom neked a választ: bejössz neki és ez abból látható hogy rád néz de amikor észre veszi hogy te is akkor hirtelen lesüti a szemét vagy elfordítja orcácskáját.
2010. jan. 31. 10:16
 6/9 anonim ***** válasza:
menjetek szobára :D
2010. febr. 26. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajna kicsit, sőt inkább nagyon is gyerekes a srác, de hát még gyerek. Viszont tuti, hogy bejössz neki, sőt szerintem szerelmes is!
2010. febr. 26. 19:25
 8/9 anonim válasza:
Nos, Niki ^^. Hát persze hogy bejössz neki :D vagy csak barátkozni akar veled, de az a ritkábbik estet..
2010. febr. 26. 19:33
 9/9 A kérdező kommentje:

köszii:)

lécci még több választ!:)^^

2010. febr. 26. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!