Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan udvaroljak egy félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvaroljak egy félénk lánynak, hogy ne ijedjen meg tőlem és később járhassak vele?

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 16:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is félénk vagyok egy darabig, amíg nem kezdem megismerni az illetőt.Szerintem ugyanúgy mintha nem félénk lánynak udvarolnál.Maximum lassíts a tempón és légy vele nagyon figyelmes.

L18

2010. máj. 31. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Adj neki egy doboz nyugtatót.
2010. máj. 31. 16:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. máj. 31. 17:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is elég félénk vagyok, de többnyire csak olyan emberekkel, akiket nem ismerek jól. Először barátkozz össze vele, ne utalgass nagyon az elejétől fogva, hogy többet is akarnál ennél, csak szép fokozatosan. Ez az út a legtöbb félénk lány szívéhez. :)
2010. máj. 31. 17:55
 5/10 anonim válasza:
Én is félénk vagyok..nem kicsit...De ha odamész hozzá,hogy szívesen megismerkednél vele és hogy elmehetnétek egyszer kávézni vagy beülni egy helyre...Szerintem nem mondana nemet...főleg,hogy BARÁTSÁGBÓL kell kiindulni... ne éreztesd vele,hogy mennyire tetszik...érd el,hogy megbízzon benned,hogy barátként elismerjen, és csak ezután kérj tőle egy esélyt randevúra :) Remélem tudtam ezzel segíteni...:) 18/L
2010. jún. 2. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Hááát szerintem is egszerűen...néha ( ne vidd túlásba ) beszélj vele : D de amúgy én úgy gondolom , hogy az még mindig jobb ha rámenős egy pasi , mint hogyha nyuszi mindenhet...Nyugondtan nyomulj, és ha neki ez gyors lesz ..akkor azt te is érezni fogod....: D hajrá 14/l
2010. jún. 2. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld úgy,hogy mások előtt felvállalod,hogy érdekel,pl. előre engeded, megvéded másokkal szemben, figyelsz rá, na meg akkor dumizol vele,ha más nincs körülötte, az nagyon bejövős!
2010. jún. 2. 19:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Bújj kiscica jelmezbe!

viccet félretéve- Először ne erőltesd a szemkontaktust, ne nyomulj feltűnően és legyél nagyon figyelmes, kedves.

2010. jún. 2. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy dolgot fogadj meg!!! NE BARÁTKOZZ VELE!!! Számtalanszor estem már bele ebbe a hibába, hogy összebarátkoztunk, utána meg lestem, mint hal a szatyorban, hogy semmi komolyat nem tud elképzelni, mert túlságosan megszeretett, mint barátot. Ne akarj a barátja lenni, ne akarj a lelki társa lenni... Legalábbis eleinte. Nyomulj, próbálkozz, éreztesd vele, hogy mi a közeledésed célja, máskülönben 1 hónap múlva írhatod a következő kérdésed, hogy "Miért nem akar velem járni?"

23/F

2010. jún. 2. 20:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Az előzőnek igaza van. Szerintem sem érdemes barátként közeledni.

Sok sikert!

20/f

2010. jún. 2. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!