Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagynom kéne vagy sikerülhet elcsábítanom?
Figyelt kérdés
Csókolóztam egy nálam 4 évvel idősebb fiúval pár hete.Felvett msnre,szoktunk beszélgetni.Tipikus,nagyképű és beképzelt menő srác.Tudom,hogy bejövök neki és ő is - nem jellemzően - nagyon vonzz,pedig tudom,hogy "rosszfiú". Én szűz vagyok,így eleve hátránnyal indulok nála,de nem lehetetlen talán.Hiába bunkó velem sokszor és mondd,olyanokat,amik nem szép dolgok,úgy tudok rá reagálni,hogy visszafogja magát.Van,hogy ő érdeklődik irántam,meg pasik felől.Lehet rá esélyem szerintetek,hogy valami legyen köztünk vagy inkább hagyjam,mert valószínűleg úgyis csak szexre kellenék neki? Mit gondoltok? L/172010. jan. 31. 00:25
1/9 anonim válasza:
gyakorlatilag leírtad a választ, csak arra kellesz neki,
"Én szűz vagyok,így eleve hátránnyal indulok nála" -nem hátrány, mi férfiak szeretünk érintetlen területen járni, valljuk be.
2/9 anonim válasza:
Mindenféleképpen hagyd! Nehogy neki add a szüzességedet! Várd meg, amíg jön egy rendes, kedves srác. Ezzel a "nagymenővel" meg ne foglalkozz egyáltalán!
3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak : Írtam is,hogy nála indulnék hátránnyal,ha lenne valami még..
Második válaszolónak pedig : az a baj,hogy csak a rosszfiúkat fogom ki mindig,illetve ők vonzzanak.
2010. jan. 31. 00:35
4/9 anonim válasza:
Szerintem add oda neki a szüzességedet. Úgyis el fogod baszni valamikor.
5/9 A kérdező kommentje:
Miért van az,hogy ha normális módon tanácsot kérek,tuti biztos,hogy páran leosztanak/beszólnak/elítélnek stb.?
2010. jan. 31. 00:40
6/9 anonim válasza:
"mi férfiak szeretünk érintetlen területen járni, valljuk be." Nana, csak a magad nevében beszélj! Am nem mondott hülyeséget a 00:37-es, még ha szebben is kifejezhette volna.
7/9 A kérdező kommentje:
Igaza van abban,hogy úgy is elvesztem valamikor..csak mindegy,hogy utána azt mondják,hogy viszlát..többé látni nem akarlak vagy azért normálisan kezelnek...és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2010. jan. 31. 01:19
8/9 anonim válasza:
első vagyok.. na nehogymáár te nem szeretnél egy hamvas puncit?! ami nincs széjjel qrva... na mindegy.. én amikor összejöttem bnőmmel szűz volt, 8 hónapig együtt voltunk, az egész úgy indult hogy csak arra kell, de végülis beleszerettem, és teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat lányok terén, szóval manapság már nem keresek futókalandokat,
17f
9/9 A kérdező kommentje:
Bár elérhetnék én is valami ilyesmit ennél a srácnál...
2010. jan. 31. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!