Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik-e igaz szerelem? Akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e igaz szerelem? Akit követnél bárhová és ez nem csak szóban, hanem tettekben is megnyilvánul?

Figyelt kérdés
vagy lehet leragadtam gyerekkorban, vagy túl érzelgős/érzékeny vagyok férfi létemre?
2010. jan. 30. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
én szintén férfi vagyok, és részemről igen. más kérdés, hogy ez nem kölcsönös, az illető lány nem vevő rá, nem hatja meg, hogy úgy mondjam.
2010. jan. 30. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen. a férjemet ilyen számomra.
2010. jan. 30. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez attól függ.Ha valaki már ugy volt szerelmes hogy viszonozva volt akkor annak a számára igen de akinek nem volt viszonzás a szerelemben annak elmegya kedve és nem hisz benne mert ugy gondolja most is reménytelen szerelem lesz
2010. jan. 30. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy mentem férjhez, hogy hűűű, ez az igaz szerelem, rózsaszín köd, stb.. azóta eltelt 7 év és már rég felébredtem. :(
2010. jan. 30. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
létezik :) de óvatosan azzal aki iránt ezt érzed mert kitudja ő is így érez-e?
2010. jan. 30. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Létezik...de nem egyszerű az út odáig! f/16
2010. jan. 30. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:

létezik de kb. 100:1-hez az esélye sajnos:S:S

nagyon kevés olyan ember van aki 100%-ig összepasszol a párjával:S

2010. jan. 30. 23:19
 8/10 anonim ***** válasza:

"Megrakják a tüzet mégis elaluszik,

Nincs az a szerlem, ami el nem múlik."

Az akit követnél bárhová, az az igazi szerelem. A rózsaszín köd, és endorfin cunami az agyadban.

Hogyne létezne, de nem örök, és ki tudja meddig tart.

Nekem általában ébredésig, mert a nagyon nagy ő eddig még csak ott jött elő. :)

2010. jan. 31. 02:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Létezik-e? Mi vagyok én, jó isten? Remélem, hogy létezik, de egyre kevésbé hiszek ebben. Ha nincs akkor élni sincs értelme. Várom aki bebizonyítsa, hogy létezik, nem nagyon tehetek többet.
2010. jan. 31. 19:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg örülök, hogy van még ilyen férfi, mint Te.
2010. jan. 31. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!