Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e igaz szerelem? Akit követnél bárhová és ez nem csak szóban, hanem tettekben is megnyilvánul?
Figyelt kérdés
vagy lehet leragadtam gyerekkorban, vagy túl érzelgős/érzékeny vagyok férfi létemre?2010. jan. 30. 21:33
1/10 anonim válasza:
én szintén férfi vagyok, és részemről igen. más kérdés, hogy ez nem kölcsönös, az illető lány nem vevő rá, nem hatja meg, hogy úgy mondjam.
2/10 anonim válasza:
Igen. a férjemet ilyen számomra.
3/10 anonim válasza:
Ez attól függ.Ha valaki már ugy volt szerelmes hogy viszonozva volt akkor annak a számára igen de akinek nem volt viszonzás a szerelemben annak elmegya kedve és nem hisz benne mert ugy gondolja most is reménytelen szerelem lesz
4/10 anonim válasza:
Én is úgy mentem férjhez, hogy hűűű, ez az igaz szerelem, rózsaszín köd, stb.. azóta eltelt 7 év és már rég felébredtem. :(
5/10 anonim válasza:
létezik :) de óvatosan azzal aki iránt ezt érzed mert kitudja ő is így érez-e?
6/10 anonim válasza:
Létezik...de nem egyszerű az út odáig! f/16
7/10 anonim válasza:
létezik de kb. 100:1-hez az esélye sajnos:S:S
nagyon kevés olyan ember van aki 100%-ig összepasszol a párjával:S
8/10 anonim válasza:
"Megrakják a tüzet mégis elaluszik,
Nincs az a szerlem, ami el nem múlik."
Az akit követnél bárhová, az az igazi szerelem. A rózsaszín köd, és endorfin cunami az agyadban.
Hogyne létezne, de nem örök, és ki tudja meddig tart.
Nekem általában ébredésig, mert a nagyon nagy ő eddig még csak ott jött elő. :)
9/10 anonim válasza:
Létezik-e? Mi vagyok én, jó isten? Remélem, hogy létezik, de egyre kevésbé hiszek ebben. Ha nincs akkor élni sincs értelme. Várom aki bebizonyítsa, hogy létezik, nem nagyon tehetek többet.
10/10 anonim válasza:
Amúgy meg örülök, hogy van még ilyen férfi, mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!