Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti szóba állnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szóba állnátok egy olyan 20 éves felüli pasival aki még mindig tömegközlekedéssel jár?

Figyelt kérdés
Úgy értem vagy nincs kocsija, vagy nincs pénze üzemanyagra
2014. nov. 30. 16:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"De vannak olyanok is, akik nem ilyenek. Miért nem velük foglalkozol?"

Ha elárulod, hol vannak, akkor ígérem, hogy fogok velük foglalkozni, és szólok velük kapcsolatba a haveromnak is!

2014. nov. 30. 16:49
 22/30 A kérdező kommentje:

Látom sok volt az álszent pitsa, ez nagyon megszokott, láttam egy kérdést amire a válaszokból az derült ki, hogy egy idős, köpcös, csúnya, egzisztenciával nem rendelkező pasi jobb mint egy kigyúrt, jóképű, gazdag, nagyfarkú az indok pedig az volt: "Mert vele (a köpcössel) legalább lehet jókat beszélgetni :DDD"

Ezt csak azért mondom, hogy van itt álszentség a köbön.

És azok a csajok akik úgymond lehülyéztek, azok is elítélik ha valaki 20 éves és még nincs kocsija.

2014. nov. 30. 16:50
 23/30 anonim ***** válasza:

Nyilván van, csak kevés. Persze sokkal könnyebb egy több milliós kocsival csajozni, 10-es skálán egy 5-6-os srácból egyből 8-9-est csinál egy új BMW.

Mindenkinek van ilyen ismerőse szerintem, aki vagy csúnya vagy dagadt, mégis jó nője van a pénze miatt. Nekem is van, dagadt srác, 22 éves, saját lakás, plusz új Range Rover Evoque. Persze hogy 25 éves, gyönyörű nője van.

2014. nov. 30. 16:51
 24/30 anonim ***** válasza:

14es vagyok: Érvelést akarsz? Hát tessék:

Aki való életben szólít le lányokat és INDOKKAL, tehát van mondanivalója, az alapból sokkal férfiasabb kisugárzású, mint pl. te aki csak a chat oldalakon rinyál az anyagi helyzetéről.

Én is csóró vagyok nehogy azt hidd, de a magam lábán állok,és nem is beszélek róla soha.

2. Az, hogy veled hogyan viselkednek és valójában milyenek két teljesen más dolog. Arra nem gondoltál már, hogy az anyagiakon kívül esetleg hmm... benned van a hiba és nem a többi nőben? Ha egymás után 10x pofára ejtenek ugyanazzal a dologgal én marhára elgondolkoznék rajta, de persze tudom az nehéz dolog és fáradtságos így inkább itt picsogsz a komment szekcióban.

És igen leírták már előttem is, nem tudod, hogy kéne a lányokkal/nőkkel beszélni. Szarügy haver ez van, meg kéne tanulni végre huszonévesen.

Aki meg a pénzre hajt azzal meg minek foglalkozol? Elküldöd a fenébe és boldog az életed. Én miért nem találkozom ilyen anyagias entitásokkal? Nem is tekintem egyenlő partnerként őket.

Nagyon sok lány ismerősöm panaszkodik, hogy milyen idiótán nyomulnak rájuk. Hát nekem is elpattanna egy ér az agyamban egy idő után, aztán persze, hogy van valami kamu indok amivel elküldik az illetőt.

Utolsó nagygy közhely... nem jöhetsz be mindenkinek! Lehet rohadt nehéz elhinni, lehetsz akármilyen bomba csávó húszezres kötegekkel, így sem jöhetsz be mindenkinek... fogadd el vagy megdöglesz egyedül. Béke

2014. nov. 30. 16:53
 25/30 anonim ***** válasza:

Kérdező te se játszd már az idiótát. Nem csak kövér, fogatlan csóró és kőgazdag nagyjampik vannak a világon.

SPOILER ALERT : Valaki lehet értékes, jól kinéző ember is csórón. Huh... remélem nem kaptál szívbajt ettől a ténytől.

2014. nov. 30. 16:55
 26/30 anonim ***** válasza:

hát, elég szomorú hely az, ahol a lányoknak alap, hogy egy 20on éves pasinak luxuskocsija legyen... :D

nagyvárosban járok egyetemre, nem igazán ismerek olyan embert az egyetemen, akinek lenne autója. mindenki tömegközlekedéssel jár, minimum amíg el nem végzi az egyetemet. utána sokan gyűjtenek rá, de nem a 200000es használtautókkal sikerül becsajozniuk nekik sem :D

el tudom képzelni, hogy vannak olyan pénzéhes nem túl intelligens nők, akiketalóban egy menő kocsival lehet megfogni....de ha neked ők kellenek, hát gratulálok.

az értelmesebb nők között nem igen fogsz ilyet találni.

2014. nov. 30. 17:03
 27/30 anonim ***** válasza:

Egyértelműen igen, nem is értem ilyen hülye kérdés hogy fogalmazódik meg egy emberben, bár tény hogy sok nő a pénzre hajt, de azért nem mindenki.

24/L

2014. nov. 30. 18:50
 28/30 anonim ***** válasza:

Ezt kibontom neked,mert sok igazság van ebben,de igaza van sok válaszadónak is,hogy le kell tudni dumálni a bugyit a nőkről,ezzel nekem is sincs már gondom bár folyamatosan képzem magam tovább a 10-es nőkhöz,akik tényleg fullosak.

Viszont ide már nem elég a duma,meg az érintés,és a jó kiállás,ide már kell ,,villantani" is,beszélt egyik haver egy fullos csajjal,és megkérdezte,hogy mit vár el egy pasitól:

-Legyen KOCKAHASA

-Legyen sikeres

-Vékony palik gusztustalanok

-Kövér se kell neki

-Tudjon beszélni a nők nyelvén.

-Tudjon jól szexelni

Egyszóval ezek alap dolgok ezek kellenek,a vonzó személyiség mellé,de ezek kellenek hozzá.

És a csaj egy sikeres,dúsgazdag,kockahasú,izmos,orvossal szexel jár össze,a csávónak BMW-je van,és a nők imádják,nyilván ő is tud dumálni.

Ennyi.

Egyik lányoknál sikeres barátom mondta:

,,BKV-vel ezeket a nőket felejtsd el,mert nem fog veled elmenni,nem azért szenved a konditerembe meg nem azért figyel a testére,a ruháira,hogy egy mocskos,büdös förtelmes buszra felüljön."

És igaza van,ezen nincs mit veszekedni,én se ültetném fel a lányt BKV-ra mert ez a legalja,jó most a fullos csajokról beszélek akik nekem kellenek.

Nem fog felülni a BKV-ra ezt fogadd el.

Figyelj ez olyan,hogy ha te egy jó mérnök vagy akkor hiába ajánlanak fel egy 4 órás melót ha csak 150.000Ft-ot kaphatsz mert kiröhögöd őket mivel te keresel 4K-t akkor nem adod lejjebb.

Vagy én mint IT-s nem fogok elmenni a tecsóba árufeltöltőnek,mert válogathatok már,mivel ,,kvalifikált vagyok" a szakmámba.

Na a lányokkal is igy van,minél fullossabb annál több elvárása van,és ez a normális.

Ezt fogadd el.

Tehát kell minden egyszerre,mindemellett fejlesztened kell férfiasságodat,sőt ezen múlik az 55%-a de kell az a 45%,amiket már mondtam.

2014. dec. 3. 11:26
 29/30 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok ki vállalná ezt a kérdést névvel és arccal...

Amúgy a tömegközlekedési eszközön sokkalinkább szóba lehet állni valakivel, ha meg elhúzol mellette kocsival úgy elég nehéz

2014. dec. 8. 13:26
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem dicsekedni szeretnék.. de az ilyen lányokat már a külsőből kilehet szúrni.. nincs annál szebb, mikor megkérdezi, hogy haza vinnéd e , te pedig nagy bólogatások közepette mondod, hogy nem :) :D f/19
2014. dec. 8. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!