Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti szóba állnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szóba állnátok egy olyan 20 éves felüli pasival aki még mindig tömegközlekedéssel jár?

Figyelt kérdés
Úgy értem vagy nincs kocsija, vagy nincs pénze üzemanyagra
2014. nov. 30. 16:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Igen, szóba szoktam állni a barátommal...
2014. nov. 30. 16:25
 12/30 anonim ***** válasza:

8-as, 10-es, én sem értem miről beszélsz. 21 éves egyetemista srác vagyok, aki szintén tömegközlekedéssel jár. De van lábam odamenni lányokhoz, van nyelvem megszólítani őket és tudom mit kell mondani hogy vonzalmat keltsek bennük.

Nem a kocsidtól vagy a pénzedtől függ, hogy milyen nőket tudsz szerezni. Gondolj már bele, hogy vannak nálad csóróbbak, hülyébbek és rondábbak is, akik nőkkel, ráadásul sokszor jó nőkkel szexelnek. Más területen vannak hiányosságaid, pl. nem vagy érdekes, nem vagy izgalmas, nem tudod miket kell mondani a lányoknak vagy hogy kell viselkedni velük, stb.

2014. nov. 30. 16:28
 13/30 anonim ***** válasza:

"8-as, 10-es, én sem értem miről beszélsz. 21 éves egyetemista srác vagyok, aki szintén tömegközlekedéssel jár. De van lábam odamenni lányokhoz, van nyelvem megszólítani őket és tudom mit kell mondani hogy vonzalmat keltsek bennük.

Nem a kocsidtól vagy a pénzedtől függ, hogy milyen nőket tudsz szerezni. Gondolj már bele, hogy vannak nálad csóróbbak, hülyébbek és rondábbak is, akik nőkkel, ráadásul sokszor jó nőkkel szexelnek. Más területen vannak hiányosságaid, pl. nem vagy érdekes, nem vagy izgalmas, nem tudod miket kell mondani a lányoknak vagy hogy kell viselkedni velük, stb."

Akkor miért van az, hogy egy chat oldalon pl azonnal lelépnek a lányok, amikor megtudják, milyen az anyagi helyzetem?

2014. nov. 30. 16:31
 14/30 anonim ***** válasza:

Mert chat oldalon ismerkedsz? Normál ember oda nem teszi a lábát, mert nincs szüksége rá.

Tudod van olyan, hogy való élet és szemtől szembeni ismerkedés...

2014. nov. 30. 16:35
 15/30 anonim ***** válasza:

"Mert chat oldalon ismerkedsz? Normál ember oda nem teszi a lábát, mert nincs szüksége rá.

Tudod van olyan, hogy való élet és szemtől szembeni ismerkedés..."

Gyenge érvelés... A való életben sem normálisabb a lányok hozzáállása a dolgokhoz.

2014. nov. 30. 16:38
 16/30 anonim ***** válasza:

1. Miért chaten ismerkedsz? A városodból kihaltak a neked tetsző korú lányok?

2. Minek hozod fel az anyagi helyzetedet egyáltalán? Komolyan, ki az aki erről beszélget lányokkal? Soha, de soha nem beszéltem még lányokkal az anyagi helyzetemről, mielőtt szexeltem volna velük.

Ha te hozod fel az anyagi helyzetedet, akkor nem tudod hogy kell a lányokkal ismerkedni.

Ha ők kérdezik meg te meg ilyen rohadt egyértelmű válaszokat adsz nekik, akkor nem nem tudod hogy kell a lányokkal ismerkedni.

Egyáltalán milyen lányokkal ismerkedsz? Én egy vidéki nagyvárosban lakom és kb. 16-20 éves lányokkal szoktam ismerkedni. Eléggé fik arra a több mint 90%-uk, hogy milyen az anyagi helyzetem. Még akivel végül nem is jön össze semmi, az is inkább azért mert nem voltam elég vonzó neki, vagy ilyesmi. Nem azért mert nincs sok pénzem.

2014. nov. 30. 16:39
 17/30 anonim ***** válasza:

15:

Honnan tudod? Hány lányt szólítottál már meg nappal az utcán az életedben? Vagy az élelmiszerboltban? Vagy a ruhaboltban? Vagy a buszon?

100-at? 200-at? Ha nem, akkor honnan tudod milyen a lányok hozzáállása. Az egyetlen dolog ami segít a tapasztalatlanságon, az a tapasztalatszerzés.

2014. nov. 30. 16:41
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Személyes véleményem szerint az a nő, aki autó alapján áll szóba egy férfival az felszínes és nem értékes.

26 éves vagyok. 22 évesen, főiskolásként ismertem meg a jelenlegi páromat is. Mindketten tömegközlekedést használtunk és nem voltunk gazdagok.

Jelenleg saját vállalkozásom van és egy Mercedes-Benz CLA (alapár: 8,5 millió) tulajdonosa vagyok. IGEN! Vannak olyan nők, akik erre hajtanak és IGEN többször szólítottak már le kávéházakban, parkolóban stb. És tudod mi a legjobb? Hogy ezek a műnők odajönnek, megjátsszák magukat és csorgatják a nyálukat, de nekem van otthon egy gyönyörű feleségem, akivel az 1. gyerekünket várjuk, akiről tudom, hogy nem a pénzemért, nem az autómért szeret, hanem a személyiségemért.

Tisztázva a lényeget. Jó autóval lehet nőzni, lehet bombanőket felszedni. De ennyi és nem több. Mert ugyanezt meglehet csinálni tömegközlekedéssel is, sőt az még azért is jobb, mert sokkal őszintébb. Ha én most egyedülálló lennék, akkor mindenféle randira, találkára csak gyalog járnék és mélyen eltitkolnám az autómat és a pénzemet. Nem azért, mert nem vagyok büszke rá, hanem azért, mert a párommal szemben elvárásaim vannak! Ne a pénzemért szeressen.

Tehát kedves kérdező mérlegelj... Lehet, hogy lesznek nők akik így nem állnak veled szóba, de ennek csak örülj. Lesznek nők, akik annak ellenére, hogy nincs autód, szóba fognak veled állni. Velük már érdemesebb foglalkozni, őket már érdemesebb megismerni. Nem biztos, hogy azért, mert a tömegközlekedés során szólított meg, attól még ő nagyon jó nő lesz (belső tulajdonságokat tekintve), de még mindig 1000x jobb, mint aki az autód miatt szólít le esetleg.

Kérem, a kedves válaszolótársakat, hogy tartsák tiszteletben a válaszomat, és lehetőleg ne egymást pontozzuk le, hanem, akár egy értelmesebb vitát is kilehetne alakítani.

További szép napot! :)

2014. nov. 30. 16:43
 19/30 anonim ***** válasza:

60%-osnak:

Képzeld, az egyik haveromnak azt mondták a lányok szó szerint, hogy mégis mi a francot képzel magáról, hogy úgy akar magának barátnőt, hogy nincs kocsija, meg sok pénze... Szerinted a haverom direkt kitalálna egy kamusztorit hogy lejárassa a lányokat?...

2014. nov. 30. 16:44
 20/30 anonim ***** válasza:

19:

De ez csak egy lány! Érted hogy nagyon-nagyon sok lánynál kell próbálkozni ahhoz a legtöbb férfinak, hogy sikereket szerezzen a nőknél? Ha félsz próbálkozni akkor sosem leszel igazán sikeres.

Megszólítasz 100 lányt nappal az utcán, vagy éjszaka buliban.

Ebből 25 megadja a telefonszámát.

Ebből 15 eljön veled randizni.

Ebből 10 lányt meg tudsz csókolni.

Ebből 5 lánnyal tudsz lefeküdni.

Ilyenek az arányok és ezek már olyanok ha van némi tapasztalatod, nem akkor ha full kezdő vagy. Biztos vannak olyan lányok, amiket a barátod is tapasztalt. És? De vannak olyanok is, akik nem ilyenek. Miért nem velük foglalkozol?

2014. nov. 30. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!