Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én utálom a romantikát, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én utálom a romantikát, lehet így barátom, aki elfogad ilyennek?

Figyelt kérdés
Jó, tudom van mindenféle ember, meg mindenki megtalálja előbbutóbb az igazit meg blaa blaa... Van más is ilyen helyzetben? :S Én nem vagyok ilyen izé tipusú ember hogy összebújunk meg puszipuszi meg simi meg virágok meg ilyen baromságok :S :S Utálom a virágokat is!! Ki a fenének kéne ilyen lány? Szerintetek senkinek?! :( Milyen típusú fiúkat keressek?
2010. jan. 30. 21:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nah mesélj erről a szerelem dologról tényleg érdekel, a másik meg amúgy sem szeressük a túl egyszerű csajokat;)
2010. jan. 30. 22:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Basszus!! Ugyanilyen vagyok!Utálom a puszilgatást, a simogatást, a virágokat! Mondjuk nincs is senkim már egy jó ideje :(( de sztem nem emiatt.
2010. jan. 30. 22:38
 13/22 A kérdező kommentje:
nekem sincs senkim de nekem se emiatt sztem. de örülök h nem vagyok egyedül legalább:)))
2010. jan. 30. 22:45
 14/22 A kérdező kommentje:
fúú a "szerelmi életemet" (nevezzünk inkább érzelminek) inkább hagyjuk :D
2010. jan. 30. 22:47
 15/22 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok, csak fiúban. Vagyis voltam. Beleszerettem egy lányba, és ennek az egésznek kampó.:S

19F

2010. jan. 30. 23:04
 16/22 anonim ***** válasza:
sztem valami lelki gond van a háttérben:S:S
2010. jan. 30. 23:22
 17/22 A kérdező kommentje:
az nem kizárt abból ugyanis van bőven!
2010. jan. 30. 23:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Talán valami rossz élmény régebbről?:S
2010. jan. 30. 23:41
 19/22 anonim ***** válasza:
23:22-esnek adok igazat. Én is rögtön erre gondoltam, hogy valamilyen lelki vagy pszichés dolog állhat emögött. Az oké, hogy nem szereted az ölelgetést, puszilkodást, DE azért ha szerelmes vagy, akkor ezek kellenek és az már régen rossz, ha ilyet jelentesz ki könnyedén, hogy utcán soha nem csókolóznál senkivel.. Valami gond van itt, ezt kéne megtalálnod és "kezelned".
2010. jan. 31. 00:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Utálod a sablonos romantikát? Ki nem?!! Ettől még normálisan működsz.

Egy napnyugtában, egy elhagyatott tó partján szeretkezni és nem törődni az idővel, pl szerintem szintén nagyon romantikus.

Olyan ékszert ajándékozni, ami egyedi különleges pl szintén romantikus.

Vagy az utcán csókolózni egy esős őszi napon, majd sétálni a hulló falevelek között a parkban, szintén romantikus.

Nyári éjszakán telerakni a kertet szines mécseskkel, és jégkrémkelyhet eszegetni a függőágyban heverészve a pároddal, szitén romantikus.

Pedig utálom a sablonos romantikának nevezett, virágszirmos furdőkádas gyertyafényes vacsorás.... böööö...

Nem vagy elcseszve csak legyél nőies, és néha elveszett hogy a lovagod megmenthessen.

És ne legyél prűd! Az utcán is lehet csókolózni! ;)

2010. jan. 31. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!