Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy adhat valaki sok szeretet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adhat valaki sok szeretetet, ha közben semmit sem érez?

Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 15:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Vannak emberek akiknek túlcsordult a szívük, és bőségesen van mit adniuk az emberek felé.Főleg ha látják, hogy a többiek híján vannak a tiszta érzéseknek.
2014. nov. 30. 15:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Én néha ilyen vagyok, kapcsolatokban hajlamos vagyok rá a függőségem miatt
2014. nov. 30. 15:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem úgy, hogy mindent megad valaki, majd amikor vége a kapcsolatnak, akkor közli, hogy sose gondolta komolyan ezeket, és valóban úgy mondja, hogy igaznak tűnik....
2014. nov. 30. 15:17
 4/15 anonim ***** válasza:

3 Ez legyen a másik ember titka.

Elköszöntek tőled, és ennek megfelelően éld a kis életed. Ne nézz vissza.

2014. nov. 30. 15:21
 5/15 anonim ***** válasza:
A másik fél kapcsolatfüggp szerintem, mert ngyon ismers ez nekem én is tudok ilyet csinálni tudatt alatt csinálom nem kicseszésből, pedig legtöbb esetben nincsenek meg a komoly érzelemek csak én hiszem azt aztán rájövök hogy dehogyis.
2014. nov. 30. 15:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a kapcsolat során saját magával is próbálja elhitetni, hogy érez valamit, ezért úgy viselkedik, mintha szeretetet adna, érezne. Majd a végén bevallja önmagának is, hogy semmit nem érzett az adott illető iránt. Én is ilyen vagyok, nőként, bár én nem szoktam ezt közölni szakításkor, csak annyit, hogy "elmúlt". Azt, hogy sose volt, csak én tudom.
2014. nov. 30. 15:29
 7/15 anonim ***** válasza:
A 6-os ostobaságot beszél.
2014. nov. 30. 15:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza van, mert van akiknél ez megy és nem tudnak mit tenni mert tudat alatt működik ez
2014. nov. 30. 15:40
 9/15 anonim ***** válasza:

8 Nem. egy normális ember 1-2 hét után pontosan tudja, hogy a másik embert tudja-e szeretni, vagy sem.És ha nem: lezárja.De azt amit irt a 6-os, egy egyenes és becsületes ember nem teszi.

Számtalan ok van ami miatt egy kapcsolat befejeződhet, vagy befejeződik, de érzelmileg egyetlen embert sem használhatunk ki.

Teccik érteni?

A kérdező kapott szeretetet, tehát teljesen más a buli.

A 6-os szimplán incorrect, mert simán 1-2 hét alatt le lehet zavarni, egy induló kapcsolatot, és lehet tudni, hogy esélyes bármi is a felek között, vagy sem.

2014. nov. 30. 15:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mert mi van akkor ha az ember nem tudja eldönteni hogy most mit is érez? Mert mondjuk addig még nem volt kapcsolata és amit ott érez az már több min addig bármi, de nme igazi szerelem? És a harmónia megvan de valami hiányzik amit igyekszik még maga elől is eltitkolni?

2014. nov. 30. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!