Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 15 éves lány és egy 36 éves férfi szerelmesek lesznek egymásba?
10:
Fogalomzavarban vagy! Az a perverz és pedofil, aki olyan iránt vonzódik, aki még gyereknek néz ki fizikailag. Akinek a másodlagos nemi jegyei még nem fejlődtek ki.
Aki férfiként ilyen a 15 évesekhez vonzódik, az fizikailag egészséges és akkor nézesse meg magát, ha nem érez vágyat rá nézve:
Akinek a fentiekre nem állna fel a fasza akár csak úgy, hogy nem ismeri a lányok korát, azzal valami fizikai baj van.
Aki ilyen a 15 évesekhez vonzódik, azzal van baj:
Láttál már 15 éveseket? Nem tudom milyen korosztályban vagy. A lényeg, hogyha megnézel sok 15 éves lányt, láthatod hogy már bőven nőnek néznek ki. Úgy is öltöznek, stb. Menstruálnak is, tehát még teherbe is tudnak esni. Ki vannak fejlődve a másodlagos nemi jegyeik. Nem egynek hatalmas csöcsei is vannak. A kor egy hihetetlenül semmitmondó tényező.
21/F
12: Nem állítgatom, áll az magától. Remélem vágod hogy a szexuális vágyainkra a tudatos énünk nincs befolyással.
Megöléssel is fenyegethetnének, akkor sem tudnám felállítani a farkam egy 10 éves kislányra vagy 90 éves öregasszonyra. Ugyanakkor megöléssel is fenyegethetnének, akkor sem tudna farkam nem felállni egy vonzó 15/25/35/45 éves nőre.
Te sem, én sem, senki sem a logikus fejével dönti el hogy kihez vonzódik és kihez nem. Ez a tudatos döntésünkön kívül áll.
Előző! A kérdésben SZERELEMről van szó, vagy nem sikerült értelmezned? Akkor meg mit hadoválsz itt már sokadszorra a farkad állítgatásáról?? Ami mellesleg itt senkit sem érdekel szeintem. Jó, gondolom, hogy egyes kisfiúknál a szerelem csak ezt jelenti, úgy látszik te is ez a kategória vagy.
Egy felnőtt elég nehezen lehet szerelmes egy gyerekbe, az biztos. Ha mégis ilyen érzései vannak, annak valszeg pszichológiai problémája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!