Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy 15 éves lány és egy 36 éves férfi szerelmesek lesznek egymásba?

Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 17:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10:

Fogalomzavarban vagy! Az a perverz és pedofil, aki olyan iránt vonzódik, aki még gyereknek néz ki fizikailag. Akinek a másodlagos nemi jegyei még nem fejlődtek ki.

Aki férfiként ilyen a 15 évesekhez vonzódik, az fizikailag egészséges és akkor nézesse meg magát, ha nem érez vágyat rá nézve:

[link]

[link]

Akinek a fentiekre nem állna fel a fasza akár csak úgy, hogy nem ismeri a lányok korát, azzal valami fizikai baj van.

Aki ilyen a 15 évesekhez vonzódik, azzal van baj:

[link]

[link]

Láttál már 15 éveseket? Nem tudom milyen korosztályban vagy. A lényeg, hogyha megnézel sok 15 éves lányt, láthatod hogy már bőven nőnek néznek ki. Úgy is öltöznek, stb. Menstruálnak is, tehát még teherbe is tudnak esni. Ki vannak fejlődve a másodlagos nemi jegyeik. Nem egynek hatalmas csöcsei is vannak. A kor egy hihetetlenül semmitmondó tényező.

21/F

2014. dec. 8. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen láttam, pl. én is voltam annyi, sőt még menstruáltam is és volt már nőies alakom (tényleg nőies és nem egybederék lapos fenék), de mégsem éreztem magam felnőttnek! Mik vannak! Mert volt annyi eszem, hogy tudjam a felnőttség nem ebből áll. És eszembe sem jutott volna felnőtt pasasokkal kikezdeni. Te azért csak állítgasd a cerkát gyerekekre nyugodtan, ha neked ez a lényeg...
2014. dec. 8. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:

12: Nem állítgatom, áll az magától. Remélem vágod hogy a szexuális vágyainkra a tudatos énünk nincs befolyással.

Megöléssel is fenyegethetnének, akkor sem tudnám felállítani a farkam egy 10 éves kislányra vagy 90 éves öregasszonyra. Ugyanakkor megöléssel is fenyegethetnének, akkor sem tudna farkam nem felállni egy vonzó 15/25/35/45 éves nőre.

Te sem, én sem, senki sem a logikus fejével dönti el hogy kihez vonzódik és kihez nem. Ez a tudatos döntésünkön kívül áll.

2014. dec. 8. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Előző! A kérdésben SZERELEMről van szó, vagy nem sikerült értelmezned? Akkor meg mit hadoválsz itt már sokadszorra a farkad állítgatásáról?? Ami mellesleg itt senkit sem érdekel szeintem. Jó, gondolom, hogy egyes kisfiúknál a szerelem csak ezt jelenti, úgy látszik te is ez a kategória vagy.

Egy felnőtt elég nehezen lehet szerelmes egy gyerekbe, az biztos. Ha mégis ilyen érzései vannak, annak valszeg pszichológiai problémája van.

2014. dec. 11. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!