Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hevítsem fel a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hevítsem fel a kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk én 17 ö 15 messze lakunk de ezt meg tudjuk oldani, sokat kell tanulnia az új iskola miatt meg közben táncol. Lassan 3 hónapja együtt vagyunk és el hidegültünk, nem rég össze vesztunk és már szóba került h ennek nincs értelme, de szeretjük egymást és ez így mindegyikunknek fáj. Segítsetek! Hogyan tudnánk ezt helyre hozni?

#elhidegült kapcsolat #helyre hozása
2014. nov. 29. 14:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jól ki jövünk ha talalkozunk, az elején még heti szinten talalkoztunk suli időben. A szülei nem örülnek h együtt vagyunk és szigorúan veszik neki a tanulást és így nem nagyon tudunk találkozni. Most két hetetne talalkozunk :(
2014. nov. 29. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Talán egy 15 éves tininek a tanulásnak kéne az elsőnek lenni, nem gondolod? Pláne ha mellette van külön foglalkozása is. lehet párkapcsolata később is, most a tanulás az első.

Kéthetente találkoztok, mit akarsz ezen felhevíteni?

2014. nov. 29. 14:54
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem nézek ki túl jól, nem kenyerem a keménykedés, elég emberséges vagyok, igyekszem kedves lenni és elég érzelmes vagyok... De ez manapság baj.

2014. nov. 29. 14:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezen a kérdésen jót röhögtem :D

"Elhidegült a kapcsolatunk" "én 17 ö 15"

xDDDDDDDD

2014. nov. 29. 15:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy ha 2 hetente találkoztok,akkor mindkettőknek várnia kéne,és örülni,hogy végre találkoztok..s az olyan idő aminél nem kéne,hogy elhidegüljetek...Főleg ha 3 hónapja vagytok együtt..szerintem még annyira nem is ismeritek egymást..

Lehet le kéne ülni,és megbeszélni,hogy nektek ez jó e így..Ennyi idősen kapcsolatba lenni,illetve távkapcsolatban,és 3 hónap után elhidegülve lenni hááát...

2014. nov. 29. 15:38
 16/17 anonim ***** válasza:
13: általánosítasz.
2014. nov. 29. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Meglehet.... Nem volt szándékomban de ez az érzésem ahogy olvasom itt az írásokat, hogy egyre inkább baj. Nekem is az egyik fő "hibámnak" lett megnevezve mikor szakítottak velem. (és jött össze egy nálamnál sokkal-sokkal flegmább, nyersebb, gúnyosabb emberrel - peidg nem úgy nézett ki hogy ez lesz ebből... Most meg nem tudom mit higgyek ezek után...) Elég rosszul érzem magam a témától

2014. nov. 29. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!