Mennyire romolhat meg a kapcsolatom a családommal ilyen távolságon?
Figyelt kérdés
Barátom olasz és 2 hét múlva odaköltözök hozzá. Mondta, hogy nagyon úgy tűnik, tud nekem szerezni munkát. Többnyire angolul kell hozzá tudni, de akármi történjen elkezdtem tanulni olaszul is.
A szüleimnek nincs ezzel bajuk, csak annyi, hogy távol leszek tőlük, szóval nem minden nap fogok velük találkozni.
A jövőre nézve lehetséges hogy tönkre megy emiatt a kapcsolatunk? Mennyire befolyásolhatja a távolság?
24/N
2014. aug. 29. 21:29
1/4 anonim válasza:
Szülő-gyerek kapcsolat ha előtte normális volt, távolság miatt sosem megy tönkre.
Barátod tud magyarul?
2/4 anonim válasza:
Szerintem webcamerázzatok, cheteljetek, telefonáljatok sokat, és akkor folyamatosan tudjátok tartani majd a kapcsolatot ;)))
4/4 anonim válasza:
Nem fog megromlani! Én viber-en minden nap beszélek anyukámmal, apukámmal is hetente beszélek. A tesómmal meg bármikor kommunikálhatok fészen és viberen keresztül. És ahogy azt már mondták, a wizzair (és társai) nagyon nagy segítség. Évente többször hazamegyek, mivel nem drága már. A szülők is mehetnek hozzátok gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!