Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm itt van már másfél hete 12. 000 forinttal és 100 forinton vitázik, szerintetek normális? Ti mit tennétek?
Pizzát akarunk rendelni ami 1980 forint lenne, de addig nem hajlandó amíg forintra pontosan ki nem rakok az asztalra 990 forintot, hogy lássa, megvan a fele. Csak 800 forintot tettem ki először, azt is apróban, de még összekapartatott velem 100 forintnyi aprót, amit meg is tettem, de még mindig akadékoskodik a 100 forinton.
Természetesen a pizzafutár is elfelejtheti a borravalót...
(Megjegyzem, az apja milliomos, havi több tízezer forint zsebpénzt kap tőle, én meg örülök, ha van itthon pár ezer forintom...)
Nem főz, mosogatni, takarítani is én szoktam és a ruháit is én mostam és teregettem ma ki...
Ő egész nap csak ül a szobában és netezik.
"Ő egész nap csak ül a szobában és netezik."
Ez annyira jellemző a gazdag lányokra hogy ihaj.
Jó lenne egy második kommunizmus, de ezúttal csak 1-2 hétig amíg elfogyasztjuk a gazdagok osztályát és eltűnnek felőlünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!