Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm itt van már másfél hete 12. 000 forinttal és 100 forinton vitázik, szerintetek normális? Ti mit tennétek?
Pizzát akarunk rendelni ami 1980 forint lenne, de addig nem hajlandó amíg forintra pontosan ki nem rakok az asztalra 990 forintot, hogy lássa, megvan a fele. Csak 800 forintot tettem ki először, azt is apróban, de még összekapartatott velem 100 forintnyi aprót, amit meg is tettem, de még mindig akadékoskodik a 100 forinton.
Természetesen a pizzafutár is elfelejtheti a borravalót...
(Megjegyzem, az apja milliomos, havi több tízezer forint zsebpénzt kap tőle, én meg örülök, ha van itthon pár ezer forintom...)
Kezdj el számolni és hajtsd be rajta:
amióta nálad van, elfogyasztott:
- x mennyiségű vizet a fürdésre, saját cuccainak a mosására
az általa elkoszolt edények mosogatására
- fele annyi villanyt, gázt használtál volna a lakásban, ha egyedül vagy
stb. stb. szóval mondd neki, hogy szépen rakja csak le az asztalodra, mert azzal ő is tartozik!!!!
És a tetejébe jót nevet mikor hazamegy a 450 négyzetméteres villájukba és ebédel egy 5 fogásost(felét kidobja) miközben te a száraz zsemlét ebédelet, tésztával
Te a szemében - bár veled van - csupán egy proztó proletár vagy. Jól elszórakozgat veled aztán hazamegy.
Mi közöd az ő zsebpénzéhez? Egyébként azok a gazdagok, akik megnézik, mire mennyit adnak ki, és öt forintot is visszakérnek.
Ha nincs pénzed pizzára, miért rendelsz?
Elvárod, hogy a lány fizesse helyetted? Gáz....
Ja mer' efeljtette hodzs még mindig 1789-et írunk hogy neki kell fizetnie az egészet, mer' ő a csávó. Igaz alig van pénze, de hát csóró ne csajozzon. A csóró haljon meg a bányában a többi csóróval
Nem azé smucig mert milliomos az apja.
Van más is akinek gazdagok a szülei mégsem akad fenn 100ft-on.
Mondd neki h kulák g.3ci úgyhogy fizesse az egészet :D
Szerintem jobbat lrdemelsz, már bocsánat.
Én is sokkal jobbmódú családból származom, mint a barátom, de pont ezért, mert neki nagyon kell figyelni a pénzt, nagyon sokszor én fizettem, sosem vártam el, hogy beleadjon, csak ha ő akart.
Amit a barátnőd csinál borzalmasan smucig dolog, ráadásul akit szeretünk, azzal nem bánunk így. Vigyázz, nehogy tönkretegyen lelkileg.
"Mindenki a saját fajtájával közösködjön"
Sztálin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!