Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a megcsalásról? (Bővebben lent)
Szerintem meg nincs oka. Ha valami nem jó akkor szakítani kell ha nem oldódik meg, és akkor szexelhetsz amennyit akarsz. Néha nem elég ha szeretsz valakit, és nem ülhetsz örökre mellette azért mert neki problémája van... Csak úgy látszik te sem vagy ehhez elég erős, inkább nyavalyogsz.
Ja bocs, biztos ez sem számít mert én is nő vagyok, de nekem legalább volt bátorságom búcsút inteni amikor más kellett...
Na ebből is látszik hogy az előttem szólónak fogalma sincs a férfiak működéséről és az élet ezen területéről!
A szex hihetetlenül fontos! A világ legszebb, legjobb nőjével is élhetek, ha a szex gyenge, kevés vagy nem megy, akkor nem kell, és ezt, ti nők képtelenek vagytok felfogni már generációk óta!!!!!!!!!!!!
Ezért lép férre a pasitok, mert a szex mindennapi rutinná válik. Sőt, NYŰG lesz! Intimitás semmi! H van szex akkor az is instant. Azt meg tegyétek a polcra.
Amikor egy nő elfelejt nőnek lenni, akkor a férfi sem lehet férfi mellette.
"Nem olyan fontos a szex." Ilyent is csak egy nő mondhat.
Szinte már kőbe vésett tény hogy szex nélkül egyetlen kapcsolat sem maradhat fent hosszú távon.
A szex alatt pedig az érzelmektől nem mentes, vágyaktól felajzott izgató intimitást értem, nem csak egy dugást. De dugás nélkül az sem ér sokat!
Akik úgy gondolkoznak mint az előttem szóló azok talán megérdemlik ha megcsalják őket, mert annyira nem jelent nekik semmit sem a férfi, hogy megismerjék!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!