Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik régóta kapcsolatban vagytok, sokmindent megtesztek amit nem akartok?
Sok apróságot megteszek, igen. De alapból nem esik nehezemre, mert tudom, hogy örül neki. Igaz, ő meg is könnyíti a helyzetem, mert észreveszi és értékeli, amiket teszek.
Például minden nap hozok vagy készítek neki valamilyen édességet, mert imádja és fel is szeretne szedni néhány kilót. A múltkor egy piskótás-mandarinos-vaníliás tálat készítettem, és nagyon örült neki.
Kétféle étkészletünk van, egy sima fém, és egy fanyelű, recés késsel. Nem szeretem a fanyelűt, mert macerás mosogatni, de ő csak azt szereti. Ezért ha beviszem neki az ételt, ilyen evőeszközt kap hozzá.
Amikor fáradt, nem piszkálom. Néha pedig jó lenne többet beszélgetni, de megértem, hogy kimerült.
Szexben nem nagyon van olyan dolog, amit nem akarok. Neki van néhány olyan igénye, amiért eleinte nem rajongtam, pl. durva orál, de amikor látom közben az arcát, hát az nagyon jó, és ettől már számomra is izgató az egész. Szóval ma már talán csak annyi, hogy nekem túl ritkán szexelünk, de nem erőltetem, hogy gyakrabban legyen, mert belátom, hogy sokat dolgozik. Azért bízom benne, hogy ez rövidesen változik :)
nem. szexben meg pláne nem. nem azért, mert önző vagyok, hanem mert a párom ismer, és látja, ha csak az ő kedvéért tenném meg, és olyankor egyszerűen nem engedi (főleg a szexben). neki csak akkor jó elmondása szerint, ha nekem is, épp ezért sose akarna olyasmire rávenni, amihez nincs kedvem. ez fordítva is igaz.
22L
Semmi olyasmit nem teszek, amit nem akarok. És a férjem sem. Nálunk ez működik, az alakoskodás nem.
Én pl kevésbé igénylem a csavargást, mint a férjem. És volt amikor megmondtam, hogy semmi kedvem kimozdulni. Pl amikor mondta hogy menjek vele, mert a kollégáival focizni ment, nyáron, a legnagyobb melegben:P persze, pont én aki "2 perc alatt" napszúrást kapok:D És egyébként is rühellem a meleget. Nem mentem csak azért, hogy aztán szarul érezzem magam.
Ahogy ő sem csinál semmi olyasmit amit nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!