Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami nektek romantikus egy kapcsolatban, mit hivsz igazi romantikanak?
Gyertyény, virágszirmok, nyálas zene ezeket hívom romantikának és sose gyakorlok ilyesmit.
Jobban örülök, ha inkább magamhoz ölelhetem a másikat.
"Gyertyény, virágszirmok, nyálas zene ezeket hívom romantikának és sose gyakorlok ilyesmit. "
miért, ezek kizárják azt, hogy meghitten magadhoz öleled?
aki nem ad a külsőségekre, az belül is sivár...
Szamomra ez(lenne) romantikus:
-apro bokok: ha folkelek, kocos vagyok,karikasak a szemeim ,es meg akkor is azt mondja,hogy gyonyoru vagyok.
- Pulcsiillatbeszivosoleles (direkt irtam egybe,mert nagyon aranyos:D) ; nem az az oleles,amikor azt varod,hogy megcsokolod,hanem az amikor tenlyeg ot akarod. A szemet, a hajat,minden porcikajat. Hozzabujsz es erzed az illatat, erzel mindent.:)
- Kozos sutogetes; egy palacsinta vagy barmi elkeszitese hihetetlen elmeny:).
- Egy szal rozsa odaadas. Szamomra a csokor mar eltulzott. Apro ajandek es lehet benne gyonyorkodni.
- Valami ami provokalja,hogy csodaljam minden procikajat,tulajdonsagat. Azok a dolgok,amik uvoltik,hogy ketten vagytok, csak a tietek minden. Csak o es te vagy a vilagon. Lehet ez egy mecses,a kedvenc szamotok, rozsaszirmok vagy barmi.Mindenkinek mas adja meg ezt a hangukatot.
igazabol ezek:) remelem tudtam segiteni
L
nekem az az igazi romantika, amikor nem hagyja hogy szétverjenek Mortal Kombatban, hanem átveszi és finishel helyettem =)
jó igazából nem, bár ez is nagyon-nagyon édes...
amikor egész hétvégén nem látom és hétfőn úgy megölelget hogy levegőt se kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!