Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most mi? Vagy csak én nem értek valamit?
Figyelt kérdés
Szóval van egy jó barátom(fiú) már 4-5 hónapja ismerem, még az elején kérdezte, hogy esetlegesen nem lehetne-e köztünk valami, és erre mondtam, hogy nem. Erre Ő aztmondta, hogy soha nem fog elfelejteni, ha kell vár rám örökké. Aztán most talált magának egy barátnőt, örültem is neki nagyon, és azóta talán még többet is van velem mint eddig, egyfolytába engem ölelget, szóval ugyanúgy csinál, mint mikor nem volt meg a barátnője, sőt még jobban ragaszkodik hozzám. Most mit kezdjek ezzel a helyzettel? Vagy mit akar ő tőlem?2010. jan. 30. 17:31
1/6 anonim válasza:
Féltékennyé akart tenni és nem jött össze neki és inkább másképp akarja magára felhívni a figyelmed.
2/6 A kérdező kommentje:
Elöször is köszi a gyors választ.
Állítása szerint szereti azt a lányt. És úgy is néznek ki. Mindenhol úgy mutatja be, hogy "a szerelmem" vagy "az édesem". Bár ezek után, márt én sem mondom 100% hogy annyira szereti.
2010. jan. 30. 17:52
3/6 anonim válasza:
Miért nem vonod kérdőre?Meg ha nem akarsz tőle semmi komolyabbat miért engeded hogy téged ölelgessen mikor neki ott a barátnője?
4/6 anonim válasza:
Pontosan ez a helyzet velem is, csak én a dolgok másik oldalán vagyok. Vagyis én vagyok ebben a helyzetben a pasi :D. Egy csaj barátommal játszom most ezt, aki nekem rohadtul kell, bármiáron. Nem ismerem a barátodat, de szerintem most próbálja veled éreztetni, hogy elvesztetted az esélyt hogy legyen köztetek valami. ha ő is annyira komolyan gondolja, mint én akkor azt javaslom mindenképp adj neki egy esélyt, mert rohadtul szeretni fog :)
6/6 anonim válasza:
18:29-es vagyok. Ha tőlem (is) kérdezted akkor 21 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!