Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül kialakítani kapcsoltatot?
Helyes,normális gondolkodású lány vagyok,de nem tudom miért nem sikerül senkivel összejönni és járni.Általába sokmindenkinek tetszem,de szexen vagy 1-2 találkozásom sívül semmi nem alakul ki.
Mostanába folyamatosan kosarakat kapok.
24/L
Akkor megnyugodtam 1 kicsit.
Ha könnyen odaadom magam az a baj,ha játszom a szűzi lányt az a baj.
Dolgozom rendesen,bulizgatok.Aranyos,kedves,házias vagyok és tényleg nem vagyok bányarém.
Hol próbálsz ismerkedni? Nekem az volt a bajom régen, hogy nem a megfelelő helyen próbáltam. Buliba, de ott a fiúk valóban csak azt akarták, amit te is írtál. Lehet, hogy nem ott kell. Vannak veszélyei az internetes ismerkedésnek, nem is kevés, de tudok sikeres kapcsolatokról is, amiket ott kezdtek el, tudatosan, hogy mind2 hosszú távút keresett, és bejött. De tényleg nagyon ovatosnak kell lenni ott, mert sokan hazudnak magukról.Meg talán még főiskolán, egyetemen, tanfolyamon szoktak kialakulni hosszabb távú kapcs.-ok, legalábbis nálunk. Kérheti az ember egy barát segítségét is, nem ciki, hogy mutassa be olyannak, aki szerinte passzolna a személyiségéhez, és épp társat keres. Nekem pl. így lett férjem! :-).
És hogy mi lehet hiba? Hát ajánlom a "Hogyan veszítsünk le egy pasit 10 nap alatt" című filmet. Az erről szól. Hiba, ha valaki már túl korán túl komolyan veszi a kapcsolatot. Hiba, (szerintem) ha valaki túl hamar lefekszik lány létére. Sok fiúnál hiba, ha a lány túl dinamikus, erőteljes, nem tud mellette a férfi férfi lenni. Nem szeretik, ha egy lány okoskodik, folyton neki kell legyen igaza. Nem szeretik, ha hisztis, és nem szeretik, ha állandóan a külsejéről beszél, csak ha törődik vele! A látvány azért kell nekik!!! Nem szeretik,ha nem nőies, és azt sem ha unalmas. Esetleg még ötletek: néha a csendesebb fiúk jobban kijönnnek hosszabban a beszédesebb lányokkal, míg az extrovertáltak néha élvezi, ha egy csendes lány mellett kibontakozhatnak. Ilyesmik. Biztos te is tudsz ebből igazán sok mindent, de segítek átgondolni, hogy esetleg valami nem ugrik -e be, mint hiba.
Még egy gondolat: Szerintem az ismerkedés lehet tudatos, és ebben az esetben inkább kávézóba, étterembe, sétálni ajánlatos elmenni, mintsem moziba, vagy buliba, mert a legfontosabb egy kapcsolat kezdetén is, és később is az őszinte beszélgetés, azt meg egy discóban nem lehet.Inkább az vezet sokszor sikerre, mikor valaki konzervatív módon randzik, még azt sem kell talán szégyellni, ha tudatos a dolog, tehát mind kettő tudja, hogy mire megy ki a játék, hogy ő maga is, és a másik is társat keres, egy életre.(gondolom a végcél ez volna :-)))
Hajrá!
Köszönöm szépen!
A netes ismerkedés folyamatban van.A bemutatásos dolgon túl vagyok.tetszett is volna a srác,de eltűnt,mint a köd.1-2x találkoztunk.
Azért nem adom fel.Csak szégyenlem,hogy 1 tartós kapcsolatot nem tudok életbe tartani.A környezetem biztos azt gondolja,hogy kapcsolatkialakító problémáim vannak vagy,hogy flúgós vagyok és nem stimmel valami velem.
Az általános közöny miatt, mert senkit nem érdekel a másik ember. Rossz időben rossz helyen. Majd ha nem keresed találsz. Ne aggódj. Jobb egyedül, mint egy eröltetett kapcsolatban. Ami még biztos, senki nem szentel elég időt arra hogy megismerje a másikat és igazából ezért mi nők vagyunk a felelősek, hiszen Te is írtad... amíg minden erőfeszítés nélkül kapnak puncit, minek bonyolítani, elkötelezni magukat.
Voltam mindkét oldalon. 36/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!