Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem tudnak ellenállni a nőknek, úgy, hogy barátnőjük vagy feleségük van? Mi okozza ezt?
Ugy ahogy az utolsó idézi..
az voltam bélàhoz évekig de csak jàtszott cicàzott igy volt a potlék. Lehet utàlni én is azt teszem magamat a legjobban de bélàt is. Többet ne nézzen az én szemembe tudok mindent.meg zsarolhat nem érdekel a màsik is kirugathat.ja mondjam el a főnökömnek?-à dehogy mégha ilyen b.alfaszok vagytok a haveroddal akkor se kevernék be neki..mert nekem mindegy én ugyis megyek honapok kérdése de neki ott a csalàdja.akàrmekkora jàtékosok vagytok se neked se neki nem àrtanék.de ti nekem nagyon sokat.àllitom vmi nőgyülőlők vagytok 😢
Miért van az, hogy a legtöbb nő bár tudja hogy a férfinak barátnője vagy felesége van, mégis flörtöl vele, ágyba bújik vele, és minden más, mintha egyedülálló férfi lenne?
Miért van az hogy a nők nagy része, bár kapcsolatban vannak, lazán ismerkednek és flörtölnek, és megadják a telefonszámukat bármilyen idegennek ismerkedés céljából?
Mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!