Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a pasimmal?
Sziasztok ! na szóval a pasim úgy bánik velem mint egy sarki Ku..rvával mert hogy olyanokat mond hogy gyere te kis Riba..nc pattanj a fa..sz -om ra majd késöbb le fizetlek az után mi után fel csináltalak és ez nagyon rosszul esik mit csináljak vele ? dobjam .. vagy beszéljek vele ?
köszönöm előre is a válaszokat !
Pattanjon ő a lapátra és isten fizesse meg az után, hogy kidobtad :)
Ha ő ezt teljesen komolyan gondolja, akkor valami elborult az agyában, és később jöhetnek a bántalmazások is.. Illetve lehet neked is érdemes lenne változtatnod, hogy ne legyél ilyen nyuszi (most legalábbis nekem annak tűnsz).
Akkor pláne sürgősen szakíts meg vele minden kapcsolatot!!! Nem szabad engedni a fenyegetéseinek!! Ha kell, szervezz be barátokat is, vagy valami. Már az első ilyen jelnél ki kellett volna dobni!!
Nehéz dolgod lesz, előre megmondom. Nem engedik elszökni a játékszereiket az ilyenek, mert te csak az vagy neki. Egy "ku.rva", egy jó bőr, akit mutogathat a haverjainak, meg sztorizgathat, hogy milyen jól megalázhat...
Beszélni se érdemes vele!
megírod a kérdést, segítséget kérsz, azt az első válaszok után minden gond nélkül írod, h jah kidobod semmi gond. nem túl életszagú.
nem vagyok a tipikus "kamukérdés!" féle beszólogatós, de speciel szerintem ez az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!