Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a pasimmal?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! na szóval a pasim úgy bánik velem mint egy sarki Ku..rvával mert hogy olyanokat mond hogy gyere te kis Riba..nc pattanj a fa..sz -om ra majd késöbb le fizetlek az után mi után fel csináltalak és ez nagyon rosszul esik mit csináljak vele ? dobjam .. vagy beszéljek vele ?

köszönöm előre is a válaszokat !

2010. jan. 30. 16:23
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
93%

Pattanjon ő a lapátra és isten fizesse meg az után, hogy kidobtad :)

Ha ő ezt teljesen komolyan gondolja, akkor valami elborult az agyában, és később jöhetnek a bántalmazások is.. Illetve lehet neked is érdemes lenne változtatnod, hogy ne legyél ilyen nyuszi (most legalábbis nekem annak tűnsz).

2010. jan. 30. 16:53
 22/51 A kérdező kommentje:
igen félek tőle egy ilyen izom állat és félek hogy nem fog tecceni neki amit mondok és bántalmazni fog mert nem egyszer fordult elő hogy megszorongatott !!
2010. jan. 30. 16:57
 23/51 anonim ***** válasza:
91%
Akkor szerintem itt nem az a legnagyobb baj, hogy lek.váz. Amúgy meg ha nem is szereted, akkor ha félsz, ha nem akkor is meg kell tenned és el kell hagynod!
2010. jan. 30. 17:00
 24/51 A kérdező kommentje:
igen tudom !! holnap meg is teszem !!
2010. jan. 30. 17:05
 25/51 anonim ***** válasza:
91%

Akkor pláne sürgősen szakíts meg vele minden kapcsolatot!!! Nem szabad engedni a fenyegetéseinek!! Ha kell, szervezz be barátokat is, vagy valami. Már az első ilyen jelnél ki kellett volna dobni!!

Nehéz dolgod lesz, előre megmondom. Nem engedik elszökni a játékszereiket az ilyenek, mert te csak az vagy neki. Egy "ku.rva", egy jó bőr, akit mutogathat a haverjainak, meg sztorizgathat, hogy milyen jól megalázhat...

Beszélni se érdemes vele!

2010. jan. 30. 17:05
 26/51 anonim ***** válasza:
78%

megírod a kérdést, segítséget kérsz, azt az első válaszok után minden gond nélkül írod, h jah kidobod semmi gond. nem túl életszagú.

nem vagyok a tipikus "kamukérdés!" féle beszólogatós, de speciel szerintem ez az.

2010. jan. 30. 17:10
 27/51 anonim ***** válasza:
73%
fuh a kérdező stílusából helyesírásából ítélve max 14éves lehet, és szerintem fiú. volt pár kérdés itt, tipikus provokálósak, meg kamus cuccok, és baromira hasonló a stílusuk :D
2010. jan. 30. 17:12
 28/51 A kérdező kommentje:
nem de hogy miért tennék fel kamukérdést nem csak egy kis erősítés re vártam és a hogy mondták határozottan Dobd ki ha nem akarod kuvának érezni magad meg ilyesmi nem de hogy nem tennék fel ilyen kérdést 23 évesen miért játszogatnék ilyenek kell ?
2010. jan. 30. 17:15
 29/51 A kérdező kommentje:
nő vagyok és bocs a helyes írásért csak a gép akadozik mármint a billentyűzet mert elcsesződött !! még egyszer bocs a helyesírásért!
2010. jan. 30. 17:18
 30/51 anonim ***** válasza:
92%
kíváncsi vagyok milyen billentyűzeted lehet ahol elütésnek számít pl az, hogy "tecceni"
2010. jan. 30. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!