Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a pasimmal?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! na szóval a pasim úgy bánik velem mint egy sarki Ku..rvával mert hogy olyanokat mond hogy gyere te kis Riba..nc pattanj a fa..sz -om ra majd késöbb le fizetlek az után mi után fel csináltalak és ez nagyon rosszul esik mit csináljak vele ? dobjam .. vagy beszéljek vele ?
köszönöm előre is a válaszokat !
2010. jan. 30. 16:23
11/51 A kérdező kommentje:
hát annyira hogy húúúú de nem szeretem 2 éve vagyok vele együtt ezek után hát ki fogom dobni !!!
de azért még nyugodtan írjatok !
2010. jan. 30. 16:33
12/51 anonim válasza:
Most ennek a kérdésnek így mi értelme volt?
13/51 A kérdező kommentje:
rendben meg mondom neki !! De talán azt is meg lehetne csinálni hogy meg mutatni a kérdést és a válaszokat !! akkor majd lehet hogy nem kéne magyarázkodnom nem próbálok előle elbújni csak ez egy gondolat volt !!
2010. jan. 30. 16:37
14/51 anonim válasza:
Ezt nem értem.
Mindig így beszélt veled 2 éven keresztül, vagy csak az utóbbi időben?
Mert ha mindig és te csak most dobod ki emiatt, akkor az nagyon hülyén fogja kivenni magát...
15/51 A kérdező kommentje:
jaj nem az utóbbi időben olyan 3 hónapja !! lett ilyen !
2010. jan. 30. 16:38
16/51 anonim válasza:
nálunk előfordul, hogy a pasim viccből mond ilyeneket, néha ilyen a stilusa, hogy szereti durván megmondani, meg parancsolgat, de nálunk nem ez a mindennapi. épp ezért én csak röhögök rajta egyet és vmi hasonlót mondok. nem lehet h viccelt? esetleg ez izgatja? szokott normálisan is beszélni?
17/51 anonim válasza:
Ha akadékoskodik, rúgd tökön :D
18/51 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy viccel és csak néha szokott normálisan beszélni amikor elsőnek csinálta az ilyen beszédet akkor kérdeztem tőle hogy egy milyen vicc akar lenni és el kezdi " milyen viccről beszélsz :D" és ilyen kor nem tok mit mondani ! :S
2010. jan. 30. 16:41
19/51 anonim válasza:
Dobd ki, ha nem érzed k.urvának magadat.
20/51 A kérdező kommentje:
oké ki fogom dobni !
2010. jan. 30. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!