Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom beszélget a volt barátnőjével? Ti szoktatok az exszel beszélni?
Figyelt kérdés
Neten és nem tudom mennyi időközönként, de gondolom nem sűrűn. A szülinapjakor is írt magának egy emlékeztetőt. Nem tehetek róla, de engem ez zavar, féltékeny leszek. Pedig úgy gondolom semmi okom sincs rá, mert nagyon szeretjük egymást. De ettől független zavar, ebből nekem az jön le, hogy még mindig fontos neki valamilyen szinten.2014. nov. 28. 00:15
11/13 anonim válasza:
Nem normális - szerintem. És én nem is szoktam. A feleségem meg az egyik exe már fényesre, lájjjjjjkkolták egymást, a következő lépés a találka lesz.
Szerintem, a barátodat is ki kellene dobni.
12/13 Lilikécske válasza:
#2, #7: én meg eleve össze sem jönnék olyannal, aki megszabja, hogy kivel beszélhetek, és kivel nem. Mégis milyen jogon? És hol itt a bizalom?
Aki meg csak azért nem csal meg, mert nincs rá lehetősége, azzal nem is érdemes együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!