Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom beszélget a volt barátnőjével? Ti szoktatok az exszel beszélni?
Ha nagy szerelem volt akkor ertheto h egy bizonyos ponton foglalkoztatja h mivan az exevel. De ez persze nem azt jelenti h meg szerelmes bele csak torodik vele.
szerintem addig nincs aggodalomra okod amig a Ti kapcsolatotok jol mukodik es szeretitek egymast.:)
Akivel én összejövök,az felejtse el a exét.
Régen ő volt a szereleme,ő vele dugott stb...és ezzel az emberrel barátkozzon a párom?:/
Egy normális embert ez zavarja.
A beszélgetéssel nincs gond, a flörtöléssel annál inkább.
És egyáltalán nem értek egyet #2-vel. Attól, mert két ember - akik nem rég talán még egymás "mindenei" voltak - kapcsolata véget ér, attól még nem lesznek vadidegenek.
Persze, ez függ a szétválás mikéntjétől is. Van olyan exem, akit soha az életben nem szeretnék többé látni, de még hallani róla sem, de olyan is van, akivel egymás legjobb barátai vagyunk. Konkrétan előző barátnőm. Barátként kezdtük, szerelem lett belőle, aztán amikor vége lett, megint barátok lettünk.
"Ha vége, akkor vége" - igen, a kapcsolatnak vége. De mint mondtam, attól még nem lesznek vadidegenek egymás számára.
"mi beszélnivalójuk lehetne ugyan az időjáráson, az aktuális filmeken kívül?" Szóval szerinted csak azoknak lehet az időjáráson és a filmeken kívül más közös témájuk, akik járnak? Ha igen, akkor elég szegényes szociális életed lehet. Attól meg, mert egyszer kifogtál egy ribit, még nem kéne általánosítanod.
Továbbá függ attól is, hogy az a kapcsolat milyen volt. Ha mondjuk kvázi csak d*gásból állt, és igazán érzelmileg, vagy ha úgy tetszik, "barátilag" nem volt mély kapcsolat, akkor valóban furcsa lenne, ha utána is tartanák a kapcsolatot. De ha normális emberi, baráti kötődés is kialakult köztük, akkor teljesen természetes, hogy a szakítással nem akarják még az emlékét is sóval felhinteni.
"fontos neki valamilyen szinten" - ami szint lehet, hogy a baráti szintet jelenti.
Én azt mondom, hogy aki szeret, az veled marad, akit meg lehet vinni, azt viszik is. Egy kapcsolat nem attól lesz stabil, ha kiiktatnak minden "potenciálisan zavaró tényezőt".
Van nem egy olyan exem, akivel nagyon jó barátok vagyunk, rendszeresen szoktunk beszélni. Lefeküdni, összejönni eszem ágában sem lenne velük, abból a szempontból már teljesen kiábrándultam belőlük.
Ellenben azoktól a csajoktól, akik emiatt halálra üldöztek a tébolyult féltékenységükkel, herótom van. Megjegyzem, ezek mind olyan emberek voltak, akik maguk is tartották a kapcsolatot egy-két exükkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!