Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? Bov lent

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel tavaly ota jo batatok vagyunk de meg tavaly beleszerettem de nem jott ossze a dolog mert ujra osszejott a volt baratjaval.De nem adtam fel es meg mindig szeretem es neha szoktam megjegyzeseket tenni neki hgoy tudja hogy meg erdekel.De valamek nap tudtam meg hogy szakitot a baratjaval.Ami az en szempontombol jo csak akkor lelkiismeretfurdalas kapott el mert addig mindig azt kivantam hogy szakitsanak mar de most orulok neki meg nem is igaz hulyen hangzik de nah.Es most egy par napja nem igen akar velem beszelni meg minden es nem tudom hogy miert:-? Semmi rosszat nem mondtam neki szoval nem tudom hogy miert csinalja ezt?Ha van tippetek akkor irjatok le:D.Elore is koszonom
2010. jan. 30. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha feltünöen kerül, miota nincs barátja, pedig te feltünöen keresed a társaságát, akkor az szerintem nem jelent tul jót :S. Nem lehet hogy nem akart töled semmit?
2010. jan. 30. 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem mert szokot velem beszelgetni csak nem olyan gyakran mint eddig...
2010. jan. 30. 16:06
 3/3 A kérdező kommentje:
csak most nem olyan jo kedvuen beszel velem mert nala lehet tudni hogy mikor beszel velem szivesen es mikor nem...
2010. jan. 30. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!