Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja a legtöbb fiú, hogy visszahúzódó lányok kellenek nekik?
Ha élőben meglátnának egy visszahúzódó lányt lehet mondanák neki hogy milyen csúnya, meg milyen gáz. Nem egyszer láttam már hogy kevésbé népszerű és kevésbé szép lányokat szóltak meg olyan fiúk, akiknek egyáltalán nem kéne... Ha meg egy jobb csaj elutasítja őket akkor meg sír a szájuk h "jaj hol lehet normális lányokat találni"... tisztelet a kivételnek
17/l
Tudod az ilyen mindenki által kedvelt jár a szája tipusúak el vannak maguktól szállva emiatt nehezebb is megkörnyékezni őket. Viszont vannak rendes, visszahúzódóbb szép lányok, akik még nem vették észre h elszállhatnának... vagy észrevették csak nem teszik...
Ugye könnyebb elszállni saját magadtól mint csöndben maradni (ha ismered a saját korlátaidat)? Melyik a ritkább? Melyik az értékesebb?
Persze olyanok is vannak akik ugy nagyképűek h valójában nincs mire, azok undorítóak és vannak akiknek nincs mire és nincsenek is elszállva, azok az átlag kategória (belőlük van a legtöbb).
Sose értettem miert gondoljak azt a csendes emberek hogy ők automatikusan ertekesebbek mint a népszerűek..
Én próbalkoztam csendes lanyoknal de egy kapcsolathoz ketten kellünk. Az ilyen lanyokat meg 0-24 szórakoztatni kell mert ők meg nem szólalnának.
19/F
Én a depis lányokat szeretem, vagy az önbizalomhiányosakat, de vagy csak önbizalomnövelésre használnak, vagy pedig elküldenek a fenébe, úgy, hogy nem is foglalkoznak velem.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!