Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiaknak a rib@*c nők kellenek? Még komoly párkapcsolat céljából is?
Kettes! Nem minden nőnek azok kellenek! Engem kifejezetten taszítanak:
- a páwák
- a kigyúrt pasik
- a gazdag pasik- általában nagyképűek, és bunkók
Imádom az általánosítás illatát így reggel!
Felteszem egy párkapcsolati nullához van szerencsém a kérdező személyében, aki most jól bele akar rúgni egyet az összes szemét szexéhes férfinak nevezett disznóba, akik ignorálják az ő intellektuális személyét és helyette mindenféle plázapi€sával járnak. Te szegény, megsiratnálak, de sajnos az empátiám a kóbor kutyákra és a hajléktalanokra korlátozódik csak, de tessék, fájdalomdíjként itt egy kép egy dagadt macskáról:
Soha nem értettem, hogy mi értelme van az ilyen kérdéseknek, mind a nőkre, mind pedig a férfiakat általánosítani vele.
EGYÉN függő és nem kéne mindenkire ráhúzni a béklyót!
Nőként meg se fordulna a fejemben ilyet kiírni, mert fölöslegesnek tartom.
Mellékesen szerintem a pasiknak komoly kapcsolatra, hosszú távon, nem az általad leírt lánytípus fog kelleni.
Nekem NEM kellenek ribizli nők, nem vagyok mazochista.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!