Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem a barátom, de kivagyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a barátom, de kivagyok már. :SS Régen normális életem volt barátokkal barátnőkkel. De mára már facebookom és telefonom se lehet. Adjatok nekem tanácsot?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt van egy közös gyerekünk 5 hónapos kislány, de azt hiszem nem bírom tovább ezt a "börtönt. Annyi lehetősegem lett volna az életbe és elhalasztottam. Jobbnál jobb pasiknak kellettem de hát a jó nem kellett félek belegondolni hol talthatnék most. és erre itt vagyok a semmiben. A pasimmal együtt lakunk egy 3 szobás lakásban..az apukájánál, sehova nem megyünk..(buli,szórakozás,család) az ő családja mindig jön, én az enyémet pedig megvárom, hogy jöjjenek akár hónapokat is..elvagyok zárva a külvilágtól hiányzik minden nem voltam egy bulis lány de most még oda is elmennék...ő ki szokott kapcsolódni..hazugságok segítségével bezzeg ha én tenném ...jajaj:S szeretem őt de szívesen haza mennék a kislányommal anyukámhoz de hiányozna.és nagyon szereti a gyerekét úgy érzem nem szakíthatom szét őket a saját magam elvárásai miatt de nekem az már így nem jó..nekem csak ő van aki foglalkozzon velem de mégse teszi annyira ahogy azt kéne, egy nőnek vannak vágyai..hogy szeressék, becsüljék, imádják stb stb.. és mindezt éreztessék vele. Hiába mondom ezt el ,egy napig jó minden aztán minden a régi. Hozzáteszem hogy nem egyszer ütött vert meg!!!
2014. nov. 26. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

hát te hülye vagy :D

de nem te vagy az egyetlen nyugi :)

sok ilyen mazoista nő van aki szereti ha bántalmazzák

ehhez én nem szólok többet...csak annyit,hogy szokj hozzá a magányos élethez,a rettegéshez,hogy vajon mikor üt meg csak úgy,meg a depresszióhoz,gyógyszerekhez....

nem értem mit nyavajogsz ha ezt akarod?

2014. nov. 26. 20:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom ezt vszinű ezért kérem tanácsot..imádja a lányát..gondolom végig olvastad, a lényeg pont ez hogy nem akarom szétválasztani őket, nem vagyok mazoista..:DD!
2014. nov. 26. 20:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Te tényleg hülye vagy. Pakolás, lépés, soha vissza nem nézés. Attól, hogy van gyerek, neked még jogod van egy normális élethez. Egy ilyen gyökér nem érdemel meg sem téged, sem a gyereket. Nem értem, hogy lehetsz ilyen, hogy még ezek után is képes vagy szeretni, meg sajnálni, hogy elszakítod a gyerektől. Megérdemli, sőt ennél durvábbat érdemelne az ilyen.
2014. nov. 26. 21:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Na most jól kiosztottátok a kérdezőnek az észt. Most, hogy tudja, hogy hülye, biztosan könnyebb lesz neki. Nyilván ő is tudja, hogy hibát hibára halmoz, (nem a megfelelő emberrel házasodott és vállalt gyereket, tűri a lelki terrort és a verést), mégsem sikerül neki ebből kilépni. Kedves kérdező! Azt nyilván Te is érzed, hogy ez a helyzet tarthatatlan, és valamit tenni kell. Gondolom azért írtál ide. De idegenek nem fognak tudni neked segíteni. Az biztos, hogy ki kell lépned ebből a kapcsolatból. Bármennyire is nehéz, ezt le kell zárni. Azt értem, hogy nem akarod elszakítani a kislányt az apukájától, de így ez a kislány végig fogja nézni, ahogy az apukája bántja az anyukáját. Sőt, nagyon valószínű, hogy előbb-utóbb a kislánynak is kijut a pofonokból. Ugye ezt nem szeretnéd megvárni? Ugye nyugodt körülmények között szeretnéd felnevelni azt a kislányt? Anyukád mennyit tud a kialakult helyzetről? Ha még nem tetted meg, el kell neki mondanod. Hátha anyukáddal együtt erősebb tudsz lenni, és határozottabban oda tudsz állni a párod elé, és megmondani, hogy befejezted ezt a kapcsolatot. Sajnos a megbeszélés nem segít, ahogy Te is tapasztaltad. Ha békés úton nem megy a helyzet rendezése, akkor sajnos utána kell nézni, milyen lehetőségek vannak. Ha jól tudom, vannak a nők jogaiért harcoló civil szervezetek. Szerencsére nekem eddig nem volt szükségem ilyesmire, nem tudom, hogy nekik csak a szájuk nagy, vagy tényleg tudnak-e segíteni, akár a költözésben, akár a jogi dolgokkal (mert az apának is vannak jogai), akár abban, hogy erős tudj maradni és végig tudd csinálni ezt a szakítást, és utána ne akarj megbocsátani, esetleg segítenek a hivatalos ügyintézésben. Ami Veled történik, az bizony családon belüli erőszak. Fizikai és lelki bántalmazás is történik. Nem fogsz tudni egyedül kimászni belőle, segítséget kell kérned. De nem itt a gyakorikérdéseken, hanem szerintem első körben anyukádtól.
2014. nov. 27. 09:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Már az első pofon után ott kellett volna hagynod. Innentől ha esetleg a lányodat veszi célba, a te hibád lesz.
2014. nov. 27. 21:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Menj vissza a szüleidhez. Ha ezzel a pasival maradsz, soha nem lesz életed. Ez annyira tipikus... Ő ilyen fajta és kész. Neki csak egy nőstény kell otthonra aki gyereket szül neki és ellátja, miközben ő éli az életét. Biztos lehetsz benne hogy nőzik is, mert ez a fajta ilyen. Férfit akarsz vagy ilyen ősbarmot? A tiéd a döntés és a többséghez hasonlóan valószínűleg vele fogsz maradni. Ez esetben már most borítékolva a rabszolgaságod.
2015. febr. 2. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Összegzem neked:

- Másfél éve vagytok együtt

- Már van gyereketek, aki 5 hónapos

- Tehát pár hónap után teherbe estél egy olyan embertől, akit alig ismersz

- Tűröd, hogy megfosszon a szabadságodtól, neki szabad bulizni, szórakozni, neked nem? Ez mi?

- Tűröd, hogy verjen, kockáztatva a saját épségedet

- Még mindig vele vagy, ezzel kockáztatod, hogy előbb utóbb a kislányotokat is bántsa (mert aki agresszív a párjával, előbb utóbb megteszi ezt is)

- Te gyereket szültél ennek az embernek, felelősséggel tartozol érte. Ennek megfelelően kellene cselekedni. Védd meg őt is, és magadat is. Ha nem teszed meg, és bántja majd a kicsit, az gondatlanság a részedről. A te hibád lesz!

Sok rossz döntést hoztál az életedben, hogy ha neked jó hogy ütnek vernek, megaláznak, az a te dolgod, de te már felelős vagy egy másik életért is, a kislányodéért. Ne kockáztasd az ő életét. Ő csak rád számíthat, nem tudja megvédeni magát.

2015. febr. 3. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!