Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátom, de kivagyok már. :SS Régen normális életem volt barátokkal barátnőkkel. De mára már facebookom és telefonom se lehet. Adjatok nekem tanácsot?
hát te hülye vagy :D
de nem te vagy az egyetlen nyugi :)
sok ilyen mazoista nő van aki szereti ha bántalmazzák
ehhez én nem szólok többet...csak annyit,hogy szokj hozzá a magányos élethez,a rettegéshez,hogy vajon mikor üt meg csak úgy,meg a depresszióhoz,gyógyszerekhez....
nem értem mit nyavajogsz ha ezt akarod?
Összegzem neked:
- Másfél éve vagytok együtt
- Már van gyereketek, aki 5 hónapos
- Tehát pár hónap után teherbe estél egy olyan embertől, akit alig ismersz
- Tűröd, hogy megfosszon a szabadságodtól, neki szabad bulizni, szórakozni, neked nem? Ez mi?
- Tűröd, hogy verjen, kockáztatva a saját épségedet
- Még mindig vele vagy, ezzel kockáztatod, hogy előbb utóbb a kislányotokat is bántsa (mert aki agresszív a párjával, előbb utóbb megteszi ezt is)
- Te gyereket szültél ennek az embernek, felelősséggel tartozol érte. Ennek megfelelően kellene cselekedni. Védd meg őt is, és magadat is. Ha nem teszed meg, és bántja majd a kicsit, az gondatlanság a részedről. A te hibád lesz!
Sok rossz döntést hoztál az életedben, hogy ha neked jó hogy ütnek vernek, megaláznak, az a te dolgod, de te már felelős vagy egy másik életért is, a kislányodéért. Ne kockáztasd az ő életét. Ő csak rád számíthat, nem tudja megvédeni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!