Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túl lépni a volt barátomon?
Kérlek segítsetek. normális válaszokat írjatok,ne ócsárolódjatok,mert ez most fontos...
Jártam egy fiúval,tehát a volt barátommal. Nekem ő volt a nagy szerelmem. 4 hónapot voltunk együtt,de ő volt a mindenem.. aztán egyik napról a másikra szakított velem. indokot se mondott,azzal magyarázta hogy én féltékeny voltam,holott jogos volt mert a lány akivel nem szimpatizáltam,bejött a volt barátomnak,tehát érthető hogy féltékeny voltam. Nah és azóta teljesen meg vagyok törve.. nem sokára 8 HÓNAPJA!! hogy vége,de még mindig nem vagyok túl rajtam. túl nagy sebet okozott bennem.. képtelen vagyok azóta úgy szeretni valakit ahogy őt..akárhányszor volt egy fiú az életemben,és már majdnem összejött a dolog,mindig elmúltak az érzéseim és bár próbáltam el folytani de titkon magamban tudtam hogy ez azért van mert még mindig szeretem azt a fiút.. már nem szeretem,de még mindig hatalmas hatással van rám.. ha látnám egy másik lánnyal biztos zokognék. de már nem érzem a lepkéket a gyomromban mikor látom.. csak fura. hogy tudnék tovább lépni? pszichológushoz is járok de semmit nem segít:s
nagyra becsülöm és köszönöm ha elolvassátok és normális válaszokat adtok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!