Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban facebook szerepe?
A barátom, amolyan facebook-generácio. Azzal kel, azzal fekszik hogy rögtön ránéz, híreket olvas, stb. Ezzel nincs gond, így fogadtam el.
Viszont a felesleges "jópofizástól" rosszul vagyok....ráír ennek-annak a kirakott képére, megy a chatezés....stb. Múltkor véletlenül nyitva maradt gépen a facebook-ja. Egy haver csajának írja, hogy " mikor látom a szépséges pofidat?"
Nem belenéztem, kb. 5 mp láttam csak, amíg másik oldalt nyitottam meg...számomra ez nem való egy jól(?)működő kapcsolatba. Vélemény...? Jah...csaj elhívta sörözni, igaz ezt barátom elmondta....
hmm az én barátom is ilyen volt....
Részben ezért is lett vége. Most nézhetjük ezt több oldalról is, de ha egyes csajok képei alá bókokat írogat ,h így szép úgy szép ,akkor az persze ,h rosszul jön ki neked. Engem is zavart ...meg jött a nagy szavaival,hogy csak én kellek neki bla bla ... és erre dicsérget másokat, szerintem ne így ápolja egy srác a baráti kapcsolatát.
Nem rosszból mondom,de én pl arra is gondoltam,h simán ellevelezget más lányokkal ,és csak annyi törli,egy kattintás. Olyan is volt,h azt mondta nem lesz net közelben hétvégén , és közben meg a komment persze ott volt más lányok képénél.
Bocs,h a saját sztorimat írtam le,csak kijött belőlem..... Szóval szerintem jogosan akadtál ki rajta. Közöld ezt vele , neked ez nem tetszik. Én nem tettem meg,csak tűrtem ,és vége lett,lehet,h pont emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!