Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összejöttök valakivel, mennyi idő után teszitek ki facebook-ra hogy "kapcsolatban" vele?
Figyelt kérdés
Mert úgy érzékelem a tinik azok akik egyből az idősebbek nem sietik el és nem is teszik ki sokan.2014. szept. 21. 10:32
1/14 anonim válasza:
én/mi pl 2 hónappal később raktam/raktuk ki, de a 2 hónappal azelőtti dátummal mivel az a valós nem az amikor kirakod
2/14 anonim válasza:
Én soha, mert nem ettől függ. Ahogy nem is az fb-n csajozok.
3/14 anonim válasza:
Má' mé' kőne kiraknyi?
Köze kinek micsoda?
5/14 anonim válasza:
Mi kb. 2 hét után raktuk ki! :)
Én akkor 20 voltam, a barátom 21 :)
6/14 anonim válasza:
Képek kikerültek 1 hónapon belül.... Arra, hogy nincs kinn a kapcsolat, kb 1 év után jöttünk rá és rákattintottunk... Nem ez volt a fontos:)
Egyébként 4 éve vagyunk együtt.
22/N, 22/F
7/14 anonim válasza:
Én nem szoktam, senkinek semmi köze hozzá hogy kivel vagyok, én tudom - az asszony tudja, szerintem ez bőven elég. :)
8/14 anonim válasza:
Mi 4 nap után raktuk ki. :)
Az elején azt mondta a barátom hogy ne rakjuk ki,aztán végül meggondolta magát. :D
15L 18F
9/14 anonim válasza:
Exemmel kb. 2 hét után kiraktuk, akkor még 16 éves voltam. Most 20 vagyok, fél éve van kapcsolatom, de nincs kint, el van rejtve a kapcsolati státuszom. Akivel nem beszélek napi szinten, annak fogalma sincs róla, hogy van valakim.
10/14 anonim válasza:
6 éve vagyok a barátommal, egyikünknek sincs kiírva. Aki ismer minket, úgy is tudja. Egyébként sem szokásom túl sok dolgot megosztani facebookon keresztül. Akit érdekel, hogy mi van velem, azzal úgy is beszélek, akit meg nem, azt minek idegesítsem idióta postokkal?
A rólam készült képek 90%-át sem én tettem fel magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!