Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utasít el folyamatosan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasít el folyamatosan?

Figyelt kérdés

Szerintem minden meg teszek érte és mindig aza a válasza hogyha közeledni próbálok majd holnap.

kezdek kétségbe esni mert engem nagyon zavar.

10 éve vagyunk együt. van egy 10 hós kisfiunk

2010. jan. 30. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:

nem írtad, hogy a férfi vagy, vagy a nő.

próbáljátok meg kideríteni az okát, üljetek le őszintén beszélgetni, csak az segít!

ha a feleség vagy, akkor talán az a gondja a férjednek, hogy mivel a fiad miatt nem nagyon tudsz kijárni az emberek közé, nem szoktad magad sminkelni, mindig melegítőben vagy... (anyu is pont ebben az időszakban van, a húgom 7 hónapos:). persze a mesében a férfi még így is kívánja álmai asszonyát, de a valóságban azért vágyik egy kis változatosságra :) szóval ez esetben próbáljátok ki, h vigyázzon a gyerekre mondjuk 1 este a nagyi, te meg szerezz be egy szexi fehérneműt, valami jó zenét, és vetkőzz :) azt biztos nem utasítja vissza ;)

ha te vagy a férj, akkor pedig egy nőnek nagyon sok energiáját igénybe veszi, hogy vigyázzon a gyerekre, etesse, pelenkázza, foglalkozzon vele ha nyűgös, emellett vezesse a háztartást és nevelje a többi gyerekét (ha van). itt is az lenne a megoldás, hogy vegyetek ki 1 nap "szabit" a gyereknevelésből, vidd el a feleséged vacsizni egy étterembe, vegyél neki virágot, este masszírozd ki belőle a feszültséget, és jöhet a romantikus együttlét :) ja és néhanapján vegyél át tőle néhány házimunkát h legyen egy kis ideje pihenni.

remélem beválik :)

2010. jan. 30. 12:14
 2/2 A kérdező kommentje:

a férfi vagyok.

Ha hazajövök a munkából mindig én vigyázom a fiunkra és én is fürdetem.

2010. jan. 30. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!