Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, mit mondhatnék neki?
Lassan fél éve együtt vagyunk a barátommal és még nem volt szex, sőt, semmilyen intim dolog. Amikor nem vagyunk együtt akkor nem is hiányzik a szex (már nem vagyunk szüzek) viszont amikor együtt vagyunk és csókolózunk akkor mindig felizgulok és akár benne is lennék a dologban.
Megemlítette egyik nap hogy lassan már fél éve együtt vagyunk és szeretné a dolgot :S:S:S:S Nem tudom mit csináljak, normális hogy ilyet kér tőlem fél évnél? :S
20 évesek vagyunk.
Úgy birom az ilyen töketlen és álszent emberek..
Te is akarod + ő is akarja = ???
Mire vársz? Tapsra? Vagy most ha mondjuk, hogy csináld, akkor azért fogod csinálni? Ha meg azt mondjuk, hogy ne, akkor addig vársz, amíg ki nem dob?
Ennyi erkölcsös hülyét..
Igen, nálam az számít erkölcsös hülyének, aki megtenne valamit, csak túl aggódja, hogy mások most e miatt mit fognak gondolni, vagy hogy szabad-e olyat egyáltalán. Most nem emberölésről vagy súlyosabb dolgokra gondolok, hanem egyszerűbb társadalmi normákra. Ha te úgy érzed, hogy akarod, és ő is egyértelműen a tudtodra adta, hogy akarja, akkor mire kell még várni?? "juj, nem korai még?" Voltál már pasival, fiatal vagy és tudod, hogy sajnos milyenek manapság a korodbeliek.. Csak azt mondom, hogy szerintem magadnak kéne eldönteni, és nem vadidegenek véleményét megfogadnod.
Nem vagyok fiú, és ki kell ábrándítsalak, de ribanc sem.
Az előbbi durva hangnemért bocsánat, csak hirtelen kiakadtam, hogy elég idős vagy, hogy tudj dönteni, de mégse megy..
Engem nem érdekel mások véleménye (ezért is nem feküdtünk még le) és azért sem, mert én úgy veszítettem el a szüzességemet hogy megerőszakoltak... azért nem írtam le mert gondoltam enélkül az információ nélkül is tudok nekem válaszolni.
Félek hogy eszembe jut az első alkalom, 2 éve történt és még nem dolgoztam fel egyáltalán, ráadásul az illetőt is ismerem és találkozom vele ritkán.
Köszönöm a válaszokat.
Jajj így már mindjárt más. Szegénykém :(
Hát...szerintem egyáltalán nem korai, de ehhez a párodnak tudnia kell, hogy veled mi történt. Hogy még sokkal óvatosabb legyen, mint egyébként lenne. És szépen fokozatosan haladjatok. Először petting és annak fokozatai, és majd csak azután legyen szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!