Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan manipulálható vagyok, mit tegyek?
19/L vagyok.
Sajnos gyerekkorom óta nagyon befolyásolható vagyok.
Akármit mond a barátom, egyszerűen mindig megteszem. Akkor tudom csak nem megtenni, ha van valaki támasz, akire hallgathatok és segít nekem.
Pl. Mindig akkor találkozunk, és annyi időre, amikor a barátom akar. Mindig az van amit a barátom akar.
kezd elegem lenni, magamból is.
Nem tudom eldönteni, hogy mi a helyes.
Pl. ha csinál valamit, nem tudom eldönteni, hogy hisztiznék-e, vagy nem reagálom túl, ezért inkább nemr eagálok semmit, csak hagyom a dolgokat.
Nem találom az arany középutat, és a barátom kb. úgy irányít, ahogy akar.
Más témában, de már Ő is megjegyezte, hogy milyen befolyásolható vagyok, ezért nem enged el bulizni másokkal, mert fél, hogy olyan lennék, mint a csajok többsége...mit tegyek, hogy ne legyek ilyen, főleg a párkapcsolatba se? Egyszerűen már nem tudom, mi az, amit én akarok.
Először is hagyd ott.
Másodszor keress mást.
Ha nem változik a helyzet akkor menj az első lépésre.
Fogj egy papírlapot írd fel rá, az érveket ami ez ellen szól és ami amellett hogy ilyen maradj.
Ezután gondold végig amit leírtál.
Egyébként pedig, bármibe is mész bele gondolj arra, hogy az neked jó-e mást megbánthatsz-e vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!