Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha iszonyatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha iszonyatosan szorongok?

Figyelt kérdés

Amint egy jó pasi(akit én annak gondolok) van a közelemben, akkor kb. már rosszul vagyok. Nem merek ránézni, és anynira szorongok hogy sokszor már majdnem sírnom kell, utána meg bűntudatom van.

Ma is elmentünk egy benzinkútba, és olyan helyes srác állt a kasszánál, hogy rá se mertem nézni, sőt, olyan zavarban voltam....utána meg bántam, hogy nem néztem rá. Ugyanez van többször is. ha helyes a fiú, megse merek szólalni, görcsbe van a gyomrom, és sorolhatnám. De nem a normális mértékben. Hiába gyakorlom, olyan csúnyának érzem magam, hogy nem merek rájuk nézni.

Sőt. Kb. kihagyok egy csomó mindent emiatt. Aki volt így, hogyan küzdötte le? Már kivagyok borulva, mert mindig megbánoma dolgokat. Ha meg leszólít egy srác, dadogok, nem merek ránézni....ha erőt veszek magamon akkoris nagyon gáz vagyok.....

2014. aug. 21. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
És a csúnya fiúkkal mi a helyzet?
2014. aug. 21. 19:24
 2/4 anonim válasza:
én is ilyen vagyok :(
2014. aug. 21. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudod, a külső nem minden.
2014. aug. 21. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs csúnya fiú.

Aki nekem nem jön be, azelőtt nincs ilyen gondom(különben is javában olyan fiúk tetszenek akik mások szerint "csúnyák". :D) De előttük semmi problémám, najó, kicsit szorongok, de közelse a "tragikus" mértékben.

Tudom, hogy nem minden a külsőség, sőt egy csomószor a belső értékeikbe szerettem bele a fiúkba, de onanntól kezdve megint leblokkolok. De ha külsőre fog meg egy fiú, hiába gondolok arra, hogy lehet, hogy bunkó, stb. akkor se tudok megmukkanni, se megoldani, hogy ne szorongjak.

2014. aug. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!