Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom 22 éves és én 15 vagyok azért ugye már nem csukhatják le őt? Nagyon szeretem ő is engem és a kor nem számít
Attól hogy összejövök egy fiúval és lefekszem vele mondjuk 1éven belül nem jelenti azt hogy szülni megyek és elköltözök itthonról, meg nem tanulok, mert a szüleimtől olyan nevelést kaptam hogy az ilyesmi meg sem fordulna a fejemben!és ha 15évesen valakinek arra van esze hogy szexeljen akkor legyen esze a védekezésre is!előző voltam!
15/L
utolsó kettővel egyetértek... 16 vagyok, kedvesem 21 volt novemberben. országos szinten elég előkelő helyen szereplő gimnáziumba járok kitűnővel, így mondom azt, hogy szerintem ha a lánynak van esze, és fel tudja mérni, hogy okos dolog-e amit tesz, és a srác tényleg szereti-e, akkor igenis az ő dolguk.lehet, hogy sok a 7 év, de ezt igazán csak ők tudják felmérni, más nem.
csak tényleg legyél okos, és vigyázz magadra!;)
Az idősebbek sem tudnak éretten viselkedni. Akkor hogy várhatjuk el azt hogy egy felbőtt ember egy fiatalt éretlennek nevezzenek.
Nyugi pár év mulva fel se fog tünni. Nagyszüleim között 10 év van. Akkoriban bezzeg normális volt 16 évesen házasodni...nehogymár ől legyenek az okosak. 30 éves férfiak majd csak szeretnének 20 éves csajokat maguknak...mi denki azt csinál amit szeretne aztán ennyi. Van következm€nye aztán kész. Felnőtt "érettebb" emberek ölnek azért mert az exük otthagytaőket....akkor most kik a gyerekesek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!