Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátom 22 éves és én 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom 22 éves és én 15 vagyok azért ugye már nem csukhatják le őt? Nagyon szeretem ő is engem és a kor nem számít

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 23:23
1 2
 11/19 anonim válasza:
Csak akk csukjak le, ha te feljelented pedofilia gyanujaval, vagy a szuleid.Csak ne tanuskodj ellene.
2010. jan. 30. 00:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Össze is költözhettek, csak ne verjétek nagy dobra. ;) Kinek mi köze hozzá?
2010. jan. 30. 00:23
 13/19 anonim ***** válasza:
14 év alatti lányokat védi a törvény, ami ha kiderül, akkor börtön vagy felfüggesztett, és nem számít hogy tanúskodsz ellene vagy nem (ismerősöm 17-évesen kapott 2 év felfüggesztettet egy 13 éves csaj miatt). 14-18 év között csak akkor kerülhet börtönbe, nemi erőszak miatt teszel te, vagy a szüleid feljelentést ellene.
2010. jan. 30. 01:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem értem a kedves válaszolókat komolyan!!Velem egy 23 éves fiú akart összejönni, és nem találkoztam még vele rendesebb fiúval..nem a kor számít..ha úgy érzik hogy összeillenek, és szeretik egymást, tartós kapcsolatot terveznek, mért ne feküdhetnének le egymással ha egyszer megkívánták egymást?..most nem azt mondom hogy 1-2 hónap után..de ha már kiismerte a srácot annyira akkor mért ne..gondolom van annyi esze a kérdezőnek hogy védekezzenek,és a barátjának is..
2010. jan. 30. 10:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Attól hogy összejövök egy fiúval és lefekszem vele mondjuk 1éven belül nem jelenti azt hogy szülni megyek és elköltözök itthonról, meg nem tanulok, mert a szüleimtől olyan nevelést kaptam hogy az ilyesmi meg sem fordulna a fejemben!és ha 15évesen valakinek arra van esze hogy szexeljen akkor legyen esze a védekezésre is!előző voltam!

15/L

2010. jan. 30. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:

utolsó kettővel egyetértek... 16 vagyok, kedvesem 21 volt novemberben. országos szinten elég előkelő helyen szereplő gimnáziumba járok kitűnővel, így mondom azt, hogy szerintem ha a lánynak van esze, és fel tudja mérni, hogy okos dolog-e amit tesz, és a srác tényleg szereti-e, akkor igenis az ő dolguk.lehet, hogy sok a 7 év, de ezt igazán csak ők tudják felmérni, más nem.

csak tényleg legyél okos, és vigyázz magadra!;)

2010. jan. 31. 15:23
 17/19 anonim ***** válasza:
jaj, h imádom a kis 15 éveseket, amikor megjátsszák, h ők milyen érettek, meg okosok. inkabb higgyetek a kicsit idősebekknek, mert többet éltek, mint ti. :S
2010. febr. 1. 13:22
 18/19 anonim ***** válasza:
nem megjátszom , és nem is kioktatni akarok akárkit csak leírtam amit én érzek és gondolok..
2010. febr. 6. 00:02
 19/19 anonim válasza:

Az idősebbek sem tudnak éretten viselkedni. Akkor hogy várhatjuk el azt hogy egy felbőtt ember egy fiatalt éretlennek nevezzenek.

Nyugi pár év mulva fel se fog tünni. Nagyszüleim között 10 év van. Akkoriban bezzeg normális volt 16 évesen házasodni...nehogymár ől legyenek az okosak. 30 éves férfiak majd csak szeretnének 20 éves csajokat maguknak...mi denki azt csinál amit szeretne aztán ennyi. Van következm€nye aztán kész. Felnőtt "érettebb" emberek ölnek azért mert az exük otthagytaőket....akkor most kik a gyerekesek?!

2017. jún. 12. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!