Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom 22 éves és én 15 vagyok azért ugye már nem csukhatják le őt? Nagyon szeretem ő is engem és a kor nem számít
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 23:23
1/19 anonim válasza:
de, szivecském, a kor nagyon is, h szamit. nem kellene még 15 évesen szexelni. basszus, min gondolkoznak a mai tinik.. én ebben a korban még elolvadtam attól, ha csókolóztam egy jót. na, mind1. mindig voltak olyanok, akik korán kezdték. a baratnoim között is vannak ilyenek. és tudod mi lett belőlük?? otthagytak a sulit, az egyik a baratjahoz költözött 16 évesen, a masik is, és az egyiknek már abortusza is volt. :S
3/19 anonim válasza:
Könnyű egy nőcske vagy. Hamar és könnyen oda adtad magad.
Ennyit is érsz.
A barátod meg egy szerencsétlen pedofil szarjózsi.
Fogadjunk 20-25 éves lányok szóba se állnak a szerencsétlenkével.
Jól egymásra találtatok.
4/19 anonim válasza:
de tenyleg.. a baratom 21, és nem tudna egy 15 éves kislannyal kikezdeni. mert pisis. nem tom, a te baratoddal mi a gond, de ez igy durva. szuleid mit szolnak hozza?
6/19 anonim válasza:
Nem kerülhet börtönbe csak akkor 14 éven aluli a lány. '5 évesen már mehet.
7/19 anonim válasza:
nem csukhatják le habár elég gyerekes lehet a barátod hogy 15 éves vagy és együtt van veled..vagy csak hülyít..
8/19 anonim válasza:
csak módosul a vád. így nem kiskorú megrontása, hanem fiatalkorú megrontása lesz a vád...
9/19 anonim válasza:
Nem csukhatják le, mivelhogy elmúltál már 14, persze ha nem kényszerített semmire.
10/19 anonim válasza:
Nem egy általános dolog, de megsúgom, hogy én 14 voltam amikor összejöttem a 21 éves barátommal. Azóta együtt vagyunk. (lassan 9 éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!