Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élek. Szerintetek lehet jövője? Tapasztalatok és vélemények érdekelnének!
Szia!:)
Nem tudom, hogy neked mennyire van meg szukseged a tanacsra, de azert leirom, hatha valakinek megadja a loketet.
Tobb, mint ket evvel ezelott megismerkedtem egy.fiuval, nagyon hamar megszerettuk egymast, 10nap utan meglert hogy legyek a baratnoje. Igent mondtam. A bokkeno: o Magyarorszagon, en meg Hollandiaban. En beteg vagyok, es o is, igy feltettek minket a szuleink, nem nagyon engedtek. Vegul 7 honap utan az en anyukam elengedett haza ( en vagyok a lany). Azt a 7 honapot borzaszoan nehez volt kibirni, de kibirtuk. Tartottuk a kapcsolator, facebook, skype, viber, hozzatok hasonloan. Vegul jott a nagy talalkozo. Elsore arcra puszi, de este mar csokoloztunk. Egyszoval minden oke volt.:)
Eltelt a nyar, mar bennunk volt, hogy nem sokara megyek vissza, mikor edesanyam egy meg joval korabbi bezelgetesnk hatasara haza engedett. Haza koltoztem. Meg igy is 200km valasztott el minket egymastol, egyutt maradtilunk, 2-3hetente talalkoztumk, vegul nagyimektol csaladi problemak miatt elkellett jonnom, es.itt jott az, hogy hozzajuk koltoztem, mar tobb mint fele ev elunk egyutt, nagyn jo a kapcsolatunk. Bar meg van 1-2 idegesito szokasunk amit a masiknak szoknia kell, hisz lakva ismerszik meg igazan az ember. De nagyon jol megvagyunk. Lenyegeben amilyen kacifantosan indult a dolog, annyira jo lett a vege. Az mi tavkapcsolatunk egy Happy End. :)
Remeleg higy sok sorstarsunk van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!