Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitöl van ez? Tippeket várok

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl van ez? Tippeket várok

Figyelt kérdés
az elmult egy évben kb 70-80 csajnál probálkoztam ,de ebböl 1x sikerült egy azis 4-5 napig tartott lehet azért van ez mert mert mindgi ha jön egy jobb/uj csaj az elözövel már nem is törödök v mert nagyon nyomulos vagyok?
2010. jan. 29. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért van mert még nem élted ki magad és egyszerüen nem tudsz leállni a nö vadászattal!!!szoval lehet azis hogy nyomulos vagy de inkább az hogy nemtudsz egy nö melett megállapodni, de szerintem ez nagyon sok hogy ennyi növel voltál, szoval probálj meg egy kicsit komoly lenni egy növel ne csak a szexet nézd hanem hogy milyen is igazábol az a nö akivel vagy , és akkor hátha megfog benne a varázs és nem az jut eszedbe hogy milyen szex gép érted!! Probáld ki!! 19/L
2010. jan. 29. 23:31
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem szexelt 70-80 nőnél, csak bepróbálkozott... Nekem úgy tűnik hogy 14-15 éves srác lehet, aki maga se tudja mit akar... Mindenkit meg akarna hódítani, de senkit sem tud. LEhet ez a bizonyításkényszer motíválja hogy bepróbálkozzon mindenkinél. Majd kinövi.
2010. jan. 29. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Jah szerintem is, álltalában ezek a tipusu fiuk mutassák meg hogy ök milyen keménytöküek, és hogy mennyi csajai voltak!!

szoval nem jo de ezen vátoztatni kell mert szerintem egy komoly kapcsolat megváltoztatna mindent!! 19/L

2010. jan. 29. 23:47
 4/9 A kérdező kommentje:
a 2.nak igaza van nem volt szex de kéne már am 17/F vagyok, de egyszerűen mér van ha látok 1 jo csajt beprobálkozok lehet ezért nem vesz senki komolyan?:S
2010. jan. 29. 23:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem láccik rajtad hogy milyen tipus vagy, inkább egy kicsit pihenj és várd meg azt hogy egy csaj mennyen hozzád, ugyis ez a divat mostanában a csaj udvarol szoval, egy kicsit pihentess, de elöfordulhat azis hogy nem vesznek e miatt komolyan!! vigyáz te fiu mert így egymagadra maradsz!! 19 /L
2010. jan. 29. 23:50
 6/9 A kérdező kommentje:
az utolsonak a tanácsát probálom megfogadni a tanácsot, am nem nagyképüségböl de elég jol nézek ki szal azzal nemhiszem h baj van
2010. jan. 29. 23:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha meg jol nézel ki akkor az még jobb!! megmondom miért: sok kiscsaj az ilyenekért van megbolondulva, szoval azért írtam hogy pihentess, meg várd amíg hozád mennek mert akkor legalább ugy érzed hogy nézneki is valamiben érted!!

Probáld meg ne csajozz egy darabig, csak beszélgess meg ilyenek hagyd hogy a csaj kavarjon veled!! MAJD MEGLÁTOD!! 19/L

2010. jan. 30. 00:09
 8/9 A kérdező kommentje:
rendben am beleis fárdatam kicsit:D
2010. jan. 30. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:
nyugi nincs semi baj csak 17 éves vagy, hu hallod tudod annyi minden fog még történni veled, hogy azt majd elsem tudod hinni!! de most ezt komolyan mondom!! nyugi és rendben lessz minden 19/L
2010. jan. 30. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!